Rijeka Luchthaven

Rijeka Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Hamec 1, 51513 Omisalj

GDS-Code: RJK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rijeka Luchthaven

Een auto huren op Rijeka Airport

Kroatië is niet zomaar een geliefde vakantiebestemming. Dit veelzijdige land heeft van alles te bieden. Door een auto te huren bij Rijeka Luchthaven maakt u op een directe manier kennis met het mooie landschap, de bijzondere cultuur en de onvergetelijke sfeer van het land. Sixt is een goedkope autoverhuur, maar biedt u altijd een degelijke huurauto aan. Wanneer de auto's in ons aanbod komen, zijn zij nooit ouder dan een halfjaar.

Bekijk meer Bekijk minder
Verken de omgeving van Omisalj met een luxe auto

Verken de omgeving van Omisalj met een luxe auto

Met een auto is alles gemakkelijk bereikbaar. Omisalj is een van de oudste stadjes van het land en het is gelegen op het sprookjesachtige eiland Krk. De beroemde grotten van Biserujka, waar allerlei legendes en verhalen over rondgaan, liggen niet ver van het stadje. Rijd langs de kusten van het eiland Krk en geniet van het prachtige uitzicht over de vele baaien. Een navigatiesysteem is altijd bij te boeken.

Een huurauto van de Sixt autoverhuur op Rijeka Airport

Een huurauto van de Sixt autoverhuur op Rijeka Airport

Reserveer uw auto via internet, e-mail, de mobiele app of per telefoon. Onze locatie bij de luchthaven is zeven dagen per week op diverse tijden geopend. Het is na overleg ook mogelijk om de auto buiten sluitingstijd op te halen of in te leveren. U kunt uw factuur altijd online inzien, maar wij kunnen er ook één thuissturen. Daarbij kunt u het verschuldigde bedrag ook direct bij onze autoverhuur op Rijeka Airport voldoen.

Jure Gumilar
( Station Manager )