Split Luchthaven

Split Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Cesta Dr. Franje Tudmana 1270, 21127 Kastel Stafilic

GDS-Code: SPU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Split Luchthaven

Auto huren op Split Airport: start een mooie reis

Aan de prachtige Adriatische Zee ligt de havenstad Split. Wie hier een huurauto boekt, heeft een goed uitgangspunt om dit mooie deel van Kroatië te ontdekken. Doet u dat via Autoverhuur Split Airport, dan kunt u na aankomst direct op weg. Bekijk het aanbod aan goedkope autoverhuur dat Sixt daar aanbiedt en reserveer eenvoudig via onze homepage of onze app. We zijn ook bereikbaar voor vragen via onze telefonische helpdesk of per e-mail.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Split Airport is onderdeel van een marktleider op het gebied van autoverhuur

Autoverhuur Split Airport is onderdeel van een marktleider op het gebied van autoverhuur

Sixt is de internationale marktleider als het op autoverhuur aankomt. U kunt bij ons terecht voor allerlei topmerken, waarbij geen auto ouder is dan een half jaar. Bij ons rijdt u dus voordelig in een huurauto, die zo goed als nieuw is. En dat geldt niet alleen voor een auto huren bij Split Luchthaven, maar wereldwijd. U vindt onze 4000 vestigingen namelijk verspreid over heel de wereld, waarbij wij aanwezig zijn op de belangrijkste plekken. Bij de luchthaven van Split kunt u bovendien uw auto ophalen en inleveren buiten de sluitingstijden. Maar als u tussen zeven uur 's morgens en negen uur 's avonds komt zijn wij gewoon geopend, ook op zon- en feestdagen.

Een auto huren plus extra's is ook mogelijk

Een auto huren plus extra's is ook mogelijk

Wanneer u een auto reserveert op Autoverhuur Split Airport kunt u ook extra accessoires boeken. Zoals een navigatiesysteem bijvoorbeeld, waarmee uw ontspannen uw reis kunt aanvangen.