Osijek Luchthaven

Osijek Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Vukovarska 67, 31207 Klisa

GDS-Code: OSI

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Osijek Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Osijek luchthaven

Gaat u binnenkort per vliegtuig naar het noorden van Kroatië? Als u ook Osijek luchthaven (OSI) landt, is het verstandig om een auto te huren. Doet u dit dan vooral bij Sixt autoverhuur. Wij bieden u op onze vestiging bij Osijek luchthaven de keuze uit een aantal interessante voertuigcategorieën. U kunt hier SUV's, stationwagens, maar ook sportwagens huren. Wilt u extra opties zoals winterbanden, navigatie of een automaat, dan boekt u die gelijktijdig met uw auto. Een auto huren voordat u vertrekt gaat heel eenvoudig via onze website of gratis app voor Android en iOS.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze vestiging op Osijek luchthaven

Onze vestiging op Osijek luchthaven

De vestiging van Sixt autoverhuur op Osijek luchthaven is zeven dagen per week geopend van 07.00 tot 22.00 uur. De luchthaven ligt op ongeveer 10 km afstand van het stadscentrum. Als u vanaf de luchthaven de grote doorgaande weg D2 neemt in noordelijke richting, komt u vanzelf in het centrum van de stad. Een auto huren is een verstandige beslissing als u meer van de stad en de directe omgeving wilt zien. In uw huurauto bent u degene die bepaalt wanneer u waar naartoe wilt. Zeker in de warme zomermaanden zal de airconditioning van uw auto u veel comfort geven.

Met een huurauto Osijek en omgeving ontdekken

Met een huurauto Osijek en omgeving ontdekken

Osijek is de vierde stad van Kroatië en een belangrijk economisch centrum. De stad is verdeeld in een onderste en bovenste stad en heeft een prachtig fort, genaamd Tvrda. Dit fort moet u beslist gezien hebben. Als u uitgebreid wilt winkelen, kunt u het beste de straat Kapucinska bezoeken. Voor uitgaansgelegenheden is het plein Europska Avenue de meest aangewezen plek. Wie wil genieten van indrukwekkende natuur, mag een dagtripje naar de meren van Plitvice beslist niet overslaan. Zien we u binnenkort op onze vestiging verschijnen?

Josipa Buljan
( Station Manager )