Dubrovnik

Auto huren Dubrovnik – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U bent van harte welkom bij onze autoverhuur en Dubrovnik wanneer u tijdens uw verblijf in Kroatië wilt kunnen beschikken over betrouwbaar representatief en veilig tijdelijk vervoer. Ons wagenpark is zeer gevarieerd samengesteld en iedere huurauto wordt bij ons regelmatig onderhouden en is nooit meer dan een half jaar oud. Zo rijdt u altijd bij onze autoverhuur weg in een comfortabele goed functionerende auto in nieuwstaat. Onze servicegerichte medewerkers laten u graag met behulp van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zien dat onze goedkope autoverhuur niet alleen de beste, maar ook nog eens de goedkoopste is. En onze aantrekkelijke topaanbiedingen doen daar regelmatig nog een schepje bovenop!

ALLE SIXT LOCATIES

Zonder zorgen onderweg in een auto van de autoverhuur en Dubrovnik!

Wij zorgen er altijd voor dat u met een goed gevoel vertrekt met een geschikte auto van onze autoverhuur. Of u nu om zakelijke redenen of voor een vakantie een fijne auto zoekt, bij ons kunt u terecht voor praktische personenauto's in het particuliere en zakelijke segment, stoere SUV's, aansprekende sportauto's en cabrio's, en krachtige ruime bestelbusjes. U kunt bij ons een auto huren in Dubrovnik op onze locatie bij de luchthaven, Airport Dubrovnik, Cilip, 20117 Dubrovnik, en bij het Hilton hotel aan de Marijana Blazica 2, 20000 Dubrovnik. Meer nuttige informatie en de openingstijden van deze twee locaties vindt u overzichtelijk bij elkaar op onze website!

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Dubrovnik; gemak dient de mens!

Een auto huren in Dubrovnik; gemak dient de mens!

U kunt online ook direct uw favoriete auto huren of deze laten reserveren via onze mobiele app of door bemiddeling van uw reisbureau. Een persoonlijk bezoek aan onze autoverhuur en Dubrovnik behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Zo heeft u de keuze om tijdelijk vervoer te regelen op een manier die past bij uw persoonlijke wensen en eisen. Wij doen er alles aan om uw verblijf op het gebied van vervoer zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u ongehinderd een bezoek brengen aan de binnenstad van Dubrovnik, een stad die geldt als een van de mooiste steden aan de Adriatische kust. Ook een tochtje door het fraaie natuurschoon in de omgeving, is beslist de moeite waard!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties