Pula

Auto huren Pula – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u bij ons in Pula een huurauto bespreekt, komt u er al snel achter dat onze goede service, de heldere voorwaarden en ons uitgebreide en zeer goed onderhouden aanbod u zeer veel te bieden heeft. Daarnaast hanteren wij opvallend lage tarieven. De medewerkers van onze goedkope autoverhuur overtuigen u desgewenst met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, dat wij daadwerkelijk de goedkoopste zijn. Dit geldt voor al ons tijdelijk vervoer zoals praktische gezinswagens, handige kleine stadsauto's, luxe zakenauto's, SUV's, bestelbusjes, sportauto's en cabrio's. Een auto huren in Pula was niet eerder zo aantrekkelijk!

ALLE SIXT LOCATIES

Met een gerust hart op stap door een auto te huren in Pula!

Door bij onze autoverhuur en Pula uw favoriete auto te bespreken voor een door u te bepalen periode, kunt u er zeker van zijn dat u tijdens uw verblijf met een gerust hart rond kunt rijden in een optisch en technisch uitstekende auto die nooit ouder is dan een half jaar. Ook het huren van nuttige opties als een veilig kinderzitje of een moderne routeplanner behoort bij ons tot de mogelijkheden. Op onze website kunt u onze duidelijke voorwaarden en heldere prijsstellingen bekijken. Ook kunt u direct online een auto huren, of deze reserveren via onze gebruiksvriendelijke mobiele app, uw eigen reisbureau, of via ons goed bereikbare callcenter. Natuurlijk bent u ook meer dan welkom op de vestiging van onze autoverhuur zelf die u vindt op Pula airport, Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 in Pula!

Bekijk meer Bekijk minder
Iedereen kan een auto huren in Pula!

Iedereen kan een auto huren in Pula!

Wij hebben bij onze autoverhuur altijd een auto voorhanden die past bij datgene wat voor u belangrijk is. Er is ons alles aan gelegen om u te laten vertrekken in een comfortabele, mooie en betrouwbare auto waarmee u op een plezierige wijze Pula en de schitterende omgeving kunt verkennen. In Pula vindt u onder andere een erg mooi amfitheater uit de Romeinse tijd, een imposante kathedraal uit de 17e eeuw, het nationaal park Brioni en natuurlijk veel horeca gelegenheden waar u heerlijk kunt genieten van diverse streekgerechten!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties