Dubrovnik Luchthaven

Dubrovnik Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Dubrovnik, Cilipi, 20117 Dubrovnik

GDS-Code: DBV

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dubrovnik Luchthaven

Auto huren Dubrovnik Airport

Een huurauto van Sixt kan uw vakantie in Dubrovnik net wat aangenamer maken. Dubrovnik wordt ook wel de parel van de Adriatische kust genoemd, het is één van de mooiste steden van Kroatië. Met een gehuurde auto kunt u niet alleen de stad bezichtigen, maar ook de mooie omgeving. Het is eenvoudig en voordelig om bij ons een auto te huren en het maakt u bovendien flexibel. U hoeft geen rekening te houden met de beperkte mogelijkheden van het openbaar vervoer.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Dubrovnik Airport

Autoverhuur Dubrovnik Airport

Een auto huren op Dubrovnik Luchthaven kan op meerdere manieren. U kunt de auto van uw keuze online of telefonisch reserveren, maar het kan ook via uw reisbureau geregeld worden. Tijdens de openingstijden van de servicebalie op het vliegveld kunt u ook een auto huren. De balie is geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur. Voor het ophalen en inleveren van uw huurauto kunt u overigens 24 uur per dag terecht. Met uw gehuurde auto kunt u net buiten het oude stadsgedeelte parkeren om vervolgens de autovrije oude ommuurde stad te voet te verkennen. In dit oude gedeelte zijn talloze bezienswaardigheden te vinden. Ook kunt u het mooie havenstadje Cavtat bezoeken op 12 km rijden.

Een auto bij ons huren

Een auto bij ons huren

Met Sixt bent u verzekerd van goedkope autoverhuur. Wij bieden een goede service en moderne auto's. Autoverhuur Dubrovnik Airport is een goed begin van een ontspannen vakantie of soepele zakenreis.