Pula Luchthaven

Pula Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Apt. Pula, Valtursko Polje 210, 52100 Pula

GDS-Code: PUY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Pula Luchthaven

Direct een auto huren op Pula Airport

Tijdens uw bezoek aan de zuidpunt van Kroatië, wil u natuurlijk een goede auto huren bij Pula Luchthaven (PUY). De historische stad Pula ligt op een prachtige locatie en vormt een aantrekkelijke uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes met uw huurauto. Onze autoverhuur op Pula Airport beschikt hiervoor over een uitgebreid huuraanbod.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Pula Luchthaven, erg klantvriendelijk

Autoverhuur Pula Luchthaven, erg klantvriendelijk

Onze goedkope autoverhuur op de Airport is ook vanuit huis te bereiken. U reserveert gewoon uw auto via deze website of belt met onze reserveringsnummers 0900-Huur Sixt of 023-5698656. Ook kunt u op het reisbureau uw auto in Kroatië alvast reserveren. Bedenkt u zich pas onderweg dat een huurauto heel handig kan zijn, dan staat onze mobiele app voor iPhone, Android of BlackBerry u 24 uur per dag ter beschikking.Is de service bij vooraf reserveren reuze snel, ook bij het reserveren aan de balie bent u heel snel klaar. Onze medewerkers wijzen u op mogelijke extra opties, zoals een kinderzitje, allrisk verzekering of aanmelden van een extra bestuurder. Ze nemen deze punten direct voor u op in de huurovereenkomst.

Een auto huren en rondkijken

Een auto huren en rondkijken

Pula is een schitterende stad. Met een historie van 3000 jaar valt hier van alles te bekijken. Bezoek het Forum met de Tempel van Augustus en neem een kijkje in het prachtige Romeinse amfitheater. Maar ook aan de kust is het hier goed toeven. Zeker in de zomer komt u hier helemaal tot rust!

Zorko Gojtanic
( Station Manager )