Zagreb Luchthaven

Zagreb Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rudolfa Fizira 21, 10150 Zagreb

GDS-Code: ZAG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zagreb Luchthaven

Makkelijk een auto huren in Zagreb Airport

Niet veel mensen bezoeken de hoofdstad van Kroatië, Zagreb. Toch is deze mooie stad een bezoekje meer dan waard. Als u een huurauto bij Sixt boekt, kunt u deze stad en het omliggende gebied verkennen! Boek een auto telefonisch op het nummer +385-1-6219900, of op de Nederlandse Hotline. Gebruik de app voor smartphone en het is zó geregeld. U kunt natuurlijk ter plaatse uw auto nog reserveren. De autoverhuur in Zagreb luchthaven is iedere dag open tot 22 uur.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Zagreb Airport: vele types huurauto's

Autoverhuur Zagreb Airport: vele types huurauto's

Reserveer een auto op de website: u kunt kiezen uit diverse types auto's, gaande van kleine stadswagens, waarmee u gemakkelijk parkeert, tot stoere terreinwagens, die u stiekem altijd al heeft gewild. Sixt maakt het mogelijk! Huur er een navigatiesysteem bij en maak tochten in de ruime omgeving van Zagreb. U kunt bijvoorbeeld een ritje maken naar de watervallen van Plitvice, de bossen van Medvednica of rijden naar de Sljeme berg.

Een auto huren op Zagreb Airport: altijd de beste koop

Een auto huren op Zagreb Airport: altijd de beste koop

Goedkope autoverhuur, daar staan wij voor. Bij ons is een auto 'oud' vanaf het moment dat hij 6 maanden gediend heeft. Als u dus een auto bij ons boekt, rijdt u rond in een gloednieuwe wagen. En dat maar één voordeel van boeken bij ons. U geniet van de meest volledige huurovereenkomst, compleet met WA-verzekering en ongelimiteerde kilometers. Kiest u een andere auto of wenst u volledig te annuleren? Dat doen wij met de glimlach!