Zadar Luchthaven

Zadar Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zadar Airport PP 367, 23222 Zadar, Zemunik Donji

GDS-Code: ZAD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Zadar Luchthaven

Een auto huren in Zadar luchthaven: een beproefd recept

Alfred Hitchcock zei het al: in Zadar kunt u de mooiste zonsondergang ter wereld aanschouwen. U zult niet alleen zijn: dagelijks verzamelen vele toeristen aan het uitkijkpunt voor deze attractie. Benieuwd naar deze Kroatische havenstad? U kunt het zelf ervaren als u een huurauto boekt bij Sixt! De autoverhuur op Zadar Airport is iedere dag open tot 22 uur. U kunt het kantoor bellen op het nummer +385-91-6199984 of via de Nederlandse hotline.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Zadar luchthaven is makkelijk met Sixt

Autoverhuur Zadar luchthaven is makkelijk met Sixt

U kunt ook de website gebruiken om een huurauto te reserveren, de app voor de smartphone gebruiken of u komt gewoon langs in een reisbureau. Voor goedkope autoverhuur moet u bij ons zijn en voor een uitgebreid assortiment ook! Onze voertuigen zijn bovendien gloednieuw: auto's bij ons zijn niet ouder dan 6 maanden. U rijdt steeds rond een betrouwbare auto en we verhuren alleen merken die hun deugdelijkheid bewezen hebben.

Auto huren Zadar Airport: verken de Adriatische kust

Auto huren Zadar Airport: verken de Adriatische kust

Deze regio van Kroatië was vroeger en in de recente geschiedenis de inzet van vele conflicten. Wilt u het zelf ontdekken? Dan moet u een auto huren op Zadar Airport. Boek er een navigatiesysteem bij om de Adriatische kustlijn ten volle te ontdekken. We hebben sowieso de meest complete huurovereenkomst maar wilt u toch iets extra's, zoals een kinderzitje of een tweede bestuurder, dan geeft u dat gewoon aan bij het boeken. We wensen u alvast een goed verblijf in Zadar toe!