Spanje

Auto huren Spanje - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U wilt een auto huren in Spanje, maar dan voor een lage prijs? Graag huurt u ook bij een betrouwbare organisatie. Uit ervaring weet u dat het vaak het een of het ander is. Gelukkig is dit bij sixt niet het geval. Wij verhuren uitsluitend huurauto's die niet ouder dan 6 maanden zijn waardoor wij een goede kwaliteit garanderen. Neem eens een kijkje bij de vele autoverhuur vestigingen die wij in Spanje hebben en bekijk welke vestiging u het beste uitkomt!

spain side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Spanje

Autohuur in Spanje bij Sixt autoverhuur is de ideale manier om Spanje te ontdekken. Zo heeft u alle vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt en geniet u van het comfort van een goede huurauto. Spanje heeft alles: schitterende steden, witte stranden, mooie musea, heerlijk eten en vriendelijke mensen. Het is dan ook niet voor niets dat er elk jaar weer vele Nederlanders naartoe op vakantie gaan. U kunt ook voor zakelijk gebruik een auto huren in Spanje. Met de service van Sixt autoverhuur bent u in Spanje verzekerd van een nieuwe auto met een goed werkende airconditioning en indien gewenst een navigatiesysteem.

Bekijk meer Bekijk minder
Eenvoudig een auto huren in Spanje

Eenvoudig een auto huren in Spanje

Sixt autoverhuur heeft meer dan 80 verhuur locaties in Spanje, dus waar u ook op vakantie gaat in Spanje, u kunt altijd wel ergens terecht om een auto te huren bij autoverhuur Sixt! Als u met het vliegtuig naar de plaats van bestemming gaat, dan kunt u gelijk op het vliegveld een auto huren, waardoor u zonder problemen uw reis door kunt zetten. Onder aan deze pagina staan de luchthavens waar u direct een auto kunt huren om Spanje te verkennen.

U kunt een auto huren in Spanje via de website, maar ook via onze app. Telefonisch kunt u ook nog steeds reserveren, of u komt gewoon gezellig langs op een van onze verhuurlocaties. Ons personeel staat u graag te woord. Er staat gelijk een huurauto voor u klaar, dus u kunt meteen uw weg vervolgen!

Reistips die passen bij onze verschillende klasse huurauto's

 • Een compacte huurauto is perfect voor steden. Het is makkelijk om met een compacte auto te manouveren door de smalle straatjes.
 • Een stationwagen is de ideale oplossing voor langere reizen. U kunt veel bagage kwijt in de achterbak en het u heeft genoeg beenruimte voor een comfortabele reis.
 • Onze SUV's bieden u enorm veel ruimte, u kunt met gemak veel bagage kwijt. Daarnaast kunt u met veel personen tegelijk in 1 auto reizen. Handig voor reizen door het Spaanse landschap.
Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek schitterend Spanje

Ontdek schitterend Spanje

Spanje heeft de toerist veel te bieden. In Madrid en Barcelona kunt u dagen rondbrengen zonder u te vervelen, maar ook in het zuiden zijn schitterende steden. Sevilla, Cordoba en Malaga zijn een bezoek meer dan waard en zijn met een auto goed te combineren in één vakantie. Liefhebbers van zon weten al decennialang de weg te vinden naar de kusten van Spanje, maar ook de rest van het land heeft veel te bieden. Een auto huren in Spanje helpt u de afgelegen pareltjes aan de kust te ontdekken. Geniet onderweg van de Spaanse gastvrijheid in een tapasbar of leer de flamenco. Alles is mogelijk in een huurauto van Sixt.

Als het de eerste keer is dat u een auto gaat huren in Spanje dan kan het belangrijk zijn om goed op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Voor uw veiligheid is hieronder een kort overzicht te vinden van enkele verkeersregels.

Verkeersregels Spanje

Verkeersregels Spanje

 • Houdt er rekening mee dat u de volledige aandacht op de weg mag houden. U mag geen koptelefoon of oortjes dragen.
 • Als u verwacht dat u langer stil staat dan 2 minuten, dan bent u verplicht om de motor uit te zetten.
 • Slepen is verboden voor particulieren
 • Binnen de bebouwde kom: 50 km/uur. Buiten de bebouwde kom: 90 km/uur. Autowegen: 100 km/uur. Snelwegen: 120 km/uur

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
 • Sixt beste prijsgarantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Geen verborgen kosten
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties