Bilbao Luchthaven

Bilbao Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aeropuerto de Bilbao, 48180 Loiu

GDS-Code: BIO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bilbao Luchthaven

Bilbao luchthaven auto huren

Op de Bilbao luchthaven een auto huren is de ideale start van je trip in Spanje. Kies voor de luxe en betrouwbaarheid van topmerken, zoals Mercedes, BMW en Jaguar voor een betaalbare prijs. Je kan bij ons ook een auto huren op de Bilbao luchthaven voor een budget prijs passend bij jouw wensen. Daarnaast hebben we ook SUV’s en personenbusjes geschikt voor families en groepen. Voor een zorgeloze reis hebben we extra opties voor je, zoals schade dekking, kinderzitjes, een handsfree navigatiesysteem en meer. Reserveer online, telefonisch of via de app alvast de categorie die je nodig hebt.

Wat maakt onze service op de Bilbao luchthaven zo goed?

SIXT’s locatie luchthaven Bilbao

Jouw SIXT vestiging is in de aankomsthal van de luchthaven, ook wel La Paloma (de duif) genoemd vanwege de vorm van de luchthaven. Volg de "rent-a-car" borden naar een verdieping lager. Ga door de gang en dan linksaf aan het eind van de hal. De SIXT vestiging is aan de rechterkant waar je direct een auto kan huren. Wanneer je de auto terugbrengt volg dan de borden "aireportua". Op het vliegveld volg je de borden "arrivals/llegadas" en daarna "P1/rent a car". Ten slotte, volg de "rent-a-car" borden en parkeer in een parkeervak van SIXT en geef de sleutel aan onze medewerker in SIXT uniform.

Ontdek Bilbao met je huurauto

Bilbao is de grootste stad van het Baskenland en is een goede uitvalsbasis voor auto trips in de regio. De bergachtige omgeving is indrukwekkend om doorheen te rijden. In het noorden vind je de Atlantische kust waar zandstranden en de ruige kust elkaar afwisselen. De stad Bilbao heeft vele attracties om te bezoeken. Het wereldberoemde Guggenheim museum voor moderne kunst is geweldig. Proef de Baskische keuken en laat je verrassen. Bezoek een pinxtos bar, de overdekte voedselmarkt en de uitstekende visrestaurants. De autoverhuur van SIXT op de luchthaven (BIO) maakt het mogelijk.