Barcelona

Auto huren Barcelona - Autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT Barcelona, de grootste stad van Catalonië, Geeft u de vrijheid om alle attracties te ontdekken. Van de prachtige stranden en het platteland tot de boeiende geschiedenis en wereldberoemde kunst. Men zou kunnen zeggen dat het enige probleem is dat u heeft, is of u wel genoeg vakantie heeft om alles te bekijken. Met zes locaties verspreid over het hele gebied zijn wij de ideale verhuurder voor beide zaken en vrijetijdsreizigers.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Barcelona

Het locatie menu hierboven bestaat uit de zes locaties waar Sixt is gesitueerd in deze stad. Wanneer u klikt op de pijlen aan de rechterkant, verschijnt het exacte adres van de desbetreffende locatie en de openingstijden ervan. Wanneer u op het grijze tabje boven de lijst klikt, verschijnt een kaart met de locaties van Sixt. Vijf van onze locaties bieden de mogelijkheid om uw auto 24 uur per dag te kunnen inleveren, daarnaast hebben de locaties Barcelona-El prat luchthaven en Sants Treinstation hun openingstijden verruimd. Dit is gedaan zodat we beter aansluiten op uw reisplanning. Mocht u nieuwsgierig zijn naar een van onze prijzen kunt u online een quotering krijgen, u kunt dan uiteraard ook meteen boeken. Mocht u nog vragen hebben of wanneer dit niet lukt kan dit ook via onze hotline of een van onze apps voor Android, iOS en Windows Phone.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze Service

Onze Service

Onze locaties op de Barcelona vliegvelden, Hilton en Catalunya hebben voertuigen en personenbussen die passend zijn voor elk feest en budget. Er zijn compacte sedans en familie wagens voor het rijden in de stad tot een stevige SUV voor het ontdekken van het bergachtige achterland. Wanneer je van plan bent langs de kust te rijden zijn sportievere en luxere types waaronder een cabrio een ideale oplossing. Bij het treinstation, in het centrum en Paral.lel-Port verhuren we ook bussen. Dit is ideaal wanneer je verhuist binnen de stad of een business expo heeft en u materiaal dient te vervoeren. We verhuren vertrouwde automerken zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi en Porsche. Extra opties voor uw huurauto zijn bijvoorbeeld een gegarandeerd navigatie systeemof kinderzitjes om uw kleintjes veilig te vervoeren. U kunt ook kiezen voor extra bestuurders en het bijkopen van extra verzekering, zo gaat u in ieder geval gerust de weg op.

Verkeersinformatie

Verkeersinformatie

Er zijn balies waar u uw sleutels kunt ophalen in beide terminals op het vliegveld en een op het Sants treinstation, allen zijn duidelijk aangegeven in de aankomsthallen. Het Barcelona centrumstation is bij de bus route A1, L94 en L95 en de Hilton branch is gesitueerd in de Hilton lobby. De Barcelona Paral.lel-Port branch is te bereiken met meerdere bus routes en Metrolijn 2. Onze Rambla locatie is goed te zien op de kruising van Rambla Catalunya en Carrer Valencia.

Barcelona is een grote stad met vele kleine, smalle straatjes en een gecompliceerd wegennetwerk. Het is een zeer populaire bestemming gedurende het hele jaar en om die reden zijn er ook veel punten die congestieproblemen kennen. Om die reden is het des te handiger een navigatie te hebben. Een tip: kinderen zijn niet toegestaan in de passagiersstoel in Spanje

Toeristische attracties van Barcelona

Toeristische attracties van Barcelona

Er zijn handige parkeergarages met meerdere verdiepingen die, naarmate je dichterbij het centrum komt, duurder worden. Bezoekers worden geadviseerd niet in de straten te parkeren tenzij expliciet aangegeven met een parkeermeterzone. Parkeerrichtlijnen worden zeer strikt nageleefd en illegaal geparkeerde voertuigen worden snel weggesleept.

De toeristische attracties van Barcelona zijn verspreid over verschillende gebieden van de havengebieden tot de modernistische architectuur, de middeleeuwse gebouwen in de oude stad of het bergachtige Montjuïc met prachtige uitzichten. Een huurauto is de ideale manier om al deze gebieden allemaal te ontdekken. Een andere manier om een panoramisch uitzicht te krijgen, is een ritje nemen met de havengondel dat Barcelona met Montjuïc verbindt. De geschiedenis van Barcelona neemt je terug naar de tijd van de Romeinen. Dit kunt u zien aan de tempel van Augustus of in een van de vele musea.

Bezoek het befaamde Catalaans Art Nouveau

Bezoek het befaamde Catalaans Art Nouveau

De spectaculaire La Sagrada Familia, begonnen in 1882, is het werk van Antoni Gaudi. Dit gebouw is uniek in de manier de natuur is gebruik bij de inspiratie van de architectuur ervan en hoewel het in 2010 ingewijd is, is het gebouw verre van af. La Sagrada Familia is niet het enige werk van Gaudi dat men kan bewonderen in de stad. Casa Batlló combineert keramiek, steen en staal op een fantastisch Art Nouveau manier. Veel gebouwen en parken in de omgeving volgen het stijlpatroon van Gaudi, inclusief de frappante stalen draken poort in Finca Güell.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties