Menorca Luchthaven

Menorca Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Calle Curniola, n° 14 B, 07714 Mahón

GDS-Code: MAH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 20:00

Vakanties:

07:00 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Menorca Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Menorca Maó Luchthaven (MAH)

Om het prachtige eiland Menorca te leren kennen is een auto huren op Menorca Maó Luchthaven bij Sixt een prima begin. Hier vindt u onze personenauto's, cabrio's, terreinwagens en SUV's. U heeft de keuze uit merken als BMW, Peugeot, VW en Citroën. Daarnaast kunt u ook verschillende extra's bij boeken, zoals Roadside Protection. Dit houdt in dat u onze hulp krijgt wanneer u bijvoorbeeld zonder benzine staat of de sleutels van de huurauto kwijt bent. Ook navigatie, airco en kinderzitjes zijn voordelig bij te boeken.

Bekijk meer Bekijk minder
Thuis alvast een betrouwbare en voordelige huurauto uitzoeken

Thuis alvast een betrouwbare en voordelige huurauto uitzoeken

U kunt gemakkelijk telefonisch of via de website een huurauto in uw favoriete categorie boeken, maar ook heel handig via onze speciale app op tablet of smartphone. Op het vliegveld aangekomen gaat u naar de parkeerplaats waar u een meetingpoint van Sixt vind. Daar wordt u verder geholpen. Het vliegveld ligt slechts 5 km van de hoofdstad Mahón af in het zuidoosten van het eiland.

Met een auto van onze autoverhuur komt u op de mooiste plekken

Met een auto van onze autoverhuur komt u op de mooiste plekken

Menorca is één van de Balearen-eilanden ten oosten van Spanje. Het is een stuk rustiger dan buureiland Mallorca. Er zijn meer dan 80 stranden in het zuiden van fijn wit zand. Het noorden is wat ruiger en er zijn veel kleine baaien die met de auto gemakkelijk te bereiken zijn. Naast Mahón, met de gezellige jachthaven en kleurrijke huizen, vind u Ciutadella in het westen. De tweede grote stad met een mooi historisch centrum. De afstand tussen beide steden is 48 km en onderweg komt u naast de prachtige natuur, ook indrukwekkende megalithische grafmonumenten tegen van 3000 jaar oud. Het gezellige vissersdorp Fornells in het noorden is beroemd vanwege de kreeftgerechten. Met onze autoverhuur kunt u hier gemakkelijk komen!

Monica Alonso Lorenzo
( Station Manager )