Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport AUTOVERHUUR

adres

Autopista General del Sur GC-1, 35230 Las Palmas

GDS-Code: LPA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gran Canaria Airport

Wat maakt SIXT Gran Canaria Luchthaven zo speciaal?

Auto huren op Gran Canaria Airport

Met een auto huren op Gran Canaria Airport kan je zodra je bent geland met je bagage in de hand naar je SIXT huurauto. Met een telefoontje staat je huurauto uit de door jou gekozen categorie voor je klaar. Een ruime sedan is het ideale voertuig om in rond te toeren en met een luxe suv kent het eiland straks geen geheimen meer voor jou. Meer persoons auto’s zijn ideaal voor een groter reisgezelschap en met een compacte cabrio geniet je extra van de zon en de uitzichten langs zee. Voor de kleintjes boek je een kinderzitje extra bij en met GPS kan je met een gerust hart op weg.

SIXT 's locatie op Gran Canaria Luchthaven

 SIXT autoverhuur Gran Canaria Luchthaven vind je naast het informatiepunt (i) aan het einde van Terminal 1. Vanaf de internationale vluchten zijn we makkelijk te vinden zodra je de bagagehal uitkomt. Kom je vanaf Maspalomas/San Agustin/Vecindario neem dan de afslag 16 "aeropuerto" gevolgd door de tweede exit van de rotonde naar "rent a car parking 2". Vanaf North, Las Palmas de Gran Canaria is het de eerste exit van de rotonde. Ga rechts bij de eerstvolgende kruising en volg de borden Rent a Car tot je SIXT vindt aan je linkerhand. Breng je SIXT huurauto terug meteen na de toegang drempel.

Ontdek Gran Canaria met je huurauto

Door een auto te huren op Gran Canaria Airport kan je alle hoeken van dit paradijselijke eiland in de Atlantische Oceaan verkennen. Stranden, spectaculaire natuur, watersporten en wellness je vindt het hier allemaal. Vier Carnaval met The Great Fiesta, proef de lokale kaas Queso de Flor en bezoek de grotten van het Cueva Pintada Museum. Gran Canaria is UNESCO erfgoed en dat betekent hier een schatkamer van maar liefst 117 verschillende culturen. Monumentale panden, bijzondere architectuur en een waanzinnige variatie aan culinaire tradities. Ontdek het met SIXT autoverhuur.