Santiago de Compostela Luchthaven

Santiago de Compostela Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zona rent a car - Llegadas, 15820 Santiago de Compostela

GDS-Code: SCQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Santiago de Compostela Luchthaven

Autoverhuur Santiago Compostela Luchthaven

Bekend van de legende van Sint Jakobus, één van de apostelen, is Santiago Compostela in Spanje behalve te voet ook geschikt om met de auto te verkennen. Als u met het vliegtuig komt, kunt u een auto huren op Santiago Compostela Airport. Via internet vindt u de mogelijkheden voor goedkope autoverhuur bij Sixt. Alle extra's voor de huurauto, bijvoorbeeld kinderstoel, kunt u al bij reservering regelen.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Santiago Compostela Airport

Autoverhuur Santiago Compostela Airport

De apostel zou begraven liggen op de plek waar later de kathedraal van Santiago de Compostela is gebouwd. Tegenwoordig is het een van de belangrijkste bedevaartsoorden van Europa en komen dagelijks pelgrims te voet naar de stad. Santiago de Compostela heeft bovendien een oud centrum met mooie gebouwen, leuke restaurants en pleinen. Een auto huren op Santiago Compostela Airport is een goed idee om de omgeving van deze bijzondere stad te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld de auto pakken om delen van de pelgrimstocht af te leggen. Podiensis bijvoorbeeld, is de naam van een van die routes die u ook met de auto kunt doen. Beginpunt is kathedraal Notre Dame van Le Puy-en-Velay in de Auvergne. Via het berglandschap gaat de route naar de abdij van Aubrac en Figeac.

Een auto huren vooraf via internet

Een auto huren vooraf via internet

Autoverhuur Santiago Compostela Airport ligt centraal en binnen een mum van tijd bent u met uw huurauto in de stad en de omgeving. Als u vooraf de reservering telefonisch of via internet doet, zorgen onze medewerkers er voor dat de auto voor u klaar staat. Verzekeringen, borgsom en huurovereenkomst zijn dan al geregeld.

Pablo Campaño Otero
( Station Manager )