Jerez Luchthaven

Jerez Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zona rent a car - Llegadas, 11401 Jerez de la Frontera

GDS-Code: XRY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Jerez Luchthaven

Autoverhuur Jerez Luchthaven

De flamenco, heerlijke zomerse temperaturen, mooie stranden en witte dorpjes. De charme van Andalusië ontdek je met een huurauto van Autoverhuur Jerez Luchthaven. De Zuid-Spaanse provincie is met het vliegtuig makkelijk bereikbaar. Een comfortabele auto huren op Jerez Airport kan bij Sixt. Een auto huren op Jerez Airport is een praktische keuze omdat uw huurauto direct klaar staat bij aankomst op het vliegveld. U kunt dan zo snel mogelijk aan uw vakantie in het mooie Andalusië beginnen.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Jerez Airport centraal gelegen

Autoverhuur Jerez Airport centraal gelegen

Jerez de la Frontera heeft een oud centrum waar het heerlijk toeven is. Slenter door de smalle gezellige straatjes en ontdek waarom Jerez een van de belangrijkste toeristische stadjes van Andalusië is. Ook het achterland is de moeite meer dan waard. Ronda bijvoorbeeld is een van de oudste steden van Spanje en ligt op korte afstand van Jerez. Of maak een rondrit over de Andalusische wegen en ontdek het bergachtige landschap en de liefelijke dorpen. Bijzonder is een verblijf in een van de paradores, hotels gerund door de staat en gevestigd in prachtige historische gebouwen.

Vindt informatie over een auto huren op internet

Vindt informatie over een auto huren op internet

Een auto huren op Jerez Airport kunt u al regelen voordat u in het vliegtuig stapt. Zoek op internet naar goedkope autoverhuur of bel naar onze vestiging. Een van onze service-minded medewerkers staat u graag te woord. Bij onze vestiging regelen we de huurovereenkomst, borgsom en de verzekeringen. U kunt bij aankomst zonder beslommeringen direct op weg naar Jerez de la Frontera.

Nathalie Lafitte
( Station Manager )