La Palma Luchthaven (Canaries)

La Palma Luchthaven (Canaries) AUTOVERHUUR

adres

Aerop. Santa Cruz de La Palma, 38738 Santa Cruz (Canary Islands)

GDS-Code: SPC

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 21:30

Vakanties:

07:30 - 21:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van La Palma Luchthaven (Canaries)

Wat Maakt La Palma Luchthaven zo speciaal?

La Palma Luchthaven Autoverhuur

Mis niets van het prachtige eiland La Palma Canarias met jouw huurauto van SIXT. Bij La Palma Luchthaven Autoverhuur heb je de keuze uit verschillende voertuigcategorieën. Kies onder andere uit Compact, SUV, Sedan en Personenbusje. Kortom, genoeg keuze. Kies voor boekbare extra’s zoals een navigatiesysteem zodat je niets van het eiland hoeft te missen. Of kies voor een kinderstoeltje of extra dekking. Bij SIXT heb je een huurauto die geheel aan jouw eisen voldoet. Huur een auto bij SIXT en je rijd in stijl en comfort. Ontdek waarom een huurauto ideaal is op La Palma.

SIXT’s locatie op La Palma Luchthaven Autoverhuur

Met handige locatie op de luchthaven van het canarische eiland zit jij zo na aankomst in jouw huurauto. De SiXT vestiging vind je bij ontmoetingspunt A op benedenverdieping 2. Onze medewerkers helpen je dan graag verder. Boek vooraf en voeg je vluchtnummer toe bij je boeking, je huurauto staat dan meteen voor je klaar bij aankomst. Geniet van het eiland in compleet gemak en op eigen planning met jouw huurauto. Wanneer je jouw huurauto wilt terugbrengen volg je gemakkelijk de borden naar La Palma Luchthaven (SPC), onze medewerkers helpen je uiteraard opnieuw graag verder.

Ontdek La Palma met jouw huurauto

Geniet van het tropische eiland La Palma met jouw huurauto van La Palma Luchthaven Autoverhuur en rijd bijvoorbeeld naar het zuiden om het prachtige dorpje Mazo te bezoeken. Je vindt hier elke dinsdag een boerenmarkt waar je souvenirs en specialiteit van het eiland kan vinden. Verder naar het zuiden vind je eeuwenoude grotten met muurschilderijen achtergelaten door de oorspronkelijke eilandbewoners. Maak een wandeling langs de bijzonder vulkaankrater, genaamd de Caldera de Taburiente, die zich midden op het eiland bevindt. Kortom, op het kleine eilandje is er genoeg te beleven.