Gerona Airport

Gerona Airport AUTOVERHUUR

adres

Ctra. del Aeropuerto s/n, 17185 Vilobi d'Onyar

GDS-Code: GRO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gerona Airport

Goedkoop een auto huren op Gerona Luchthaven?

Een bezoek aan Catalonië is erg comfortabel als u ervoor kiest een auto te huren bij autoverhuur Sixt op Gerona Luchthaven (GRO). Wij maken het u erg gemakkelijk en bieden u bijvoorbeeld de keuze uit een dieselauto of een automaat. Uiteraard zijn er op Gerona ook merken als Audi en BMW beschikbaar als deze favoriet bij u zijn. Bij een auto huren op Gerona Luchthaven kunnen we u geen specifieke auto garanderen, maar u kunt verzekerd zijn van een voertuigcategorie. Zo wordt het huren van een auto als een fluitje van een cent. Natuurlijk staat ons team op de luchthaven graag voor u klaar indien uw vragen mocht hebben. Wilt u meteen in uw auto kunnen stappen na aankomst, dan is een telefoontje meestal voldoende.

Bekijk meer Bekijk minder
Gerona Luchthaven, centraal gelegen in Catalonië

Gerona Luchthaven, centraal gelegen in Catalonië

Vanaf de luchthaven is de afstand tot de gelijknamige stad ongeveer 12 kilometer. Het vliegveld ligt overigens ook 90 kilometer ten noorden van metropool Barcelona. Met uw huurauto kunt u dus alle locaties in het mooie Catalonië eenvoudig bereiken. Een auto huren bij Gerona luchthaven geeft u vrijheid en zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van openbaar vervoer en vaste tijden. Zo wordt uw verblijf in dit deel van Spanje aangenaam en kunt u genieten van mooie ritjes in een magnifieke omgeving. En natuurlijk kunt u autoverhuur Sixt bellen indien er onverhoopt iets aan de hand mocht zijn met uw huurauto.

Gerona, oud en nog steeds mooi

Gerona, oud en nog steeds mooi

Een bezoek aan deze stad zult u niet snel vergeten. Door de strategische ligging van de stad was deze al bewoond ten tijde van de Romeinen. De citadel verwijst nog naar die tijd. Ook nadien stond de stad in de belangstelling van veroveraars. Dat is in de lange geschiedenis maar liefst 17 maal gebeurd. Het oude stadscentrum is daardoor een prachtige mengelmoes van verschillende bouwstijlen. Ook de nabijgelegen stranden zijn een bezoek meer dan waard.

Sara Martinez Rincon
( Station Manager )