Auto huren in Griekenland

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Griekenland

Meest populair in Griekenland

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Athene Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Griekenland

Auto huren Griekenland - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Griekenland - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag in een goede en representatieve huurauto rond rijden door Griekenland, dan bent u hier aan het juiste adres! Bekijk hieronder welke vestiging het beste bij uw situatie past en wij zorgen ervoor dat uw auto klaar staan voor vertrek! Een auto huren die niet ouder dan 6 maanden is doet u voordelig bij SIXT!
Auto huren in Griekenland: voor iedereen de juiste auto

Auto huren in Griekenland: voor iedereen de juiste auto

Griekenland is één van de populairste vakantielanden van Nederland. Dit is niet voor niets. Griekenland heeft alles. Een gastvrije bevolking, schitterende eilanden met witte stranden, eeuwenoude cultuur, veel zonuren en heerlijk eten. Door een auto te huren in Griekenland heeft u alle vrijheid om dit vriendelijke land te ontdekken. Met Sixt weet u zich verzekerd van de beste service voor een goed tarief. Ons wagenpark heeft voor iedere klant de juiste huurauto. Of het nu voor zakelijke afspraken is of voor een vakantie onder de Griekse zon, bij Sixt huurt u de ideale auto!
In een chaotisch Zuid-Europees land is het prettig om te kunnen bouwen op een vertrouwde partner. Sixt heeft vestigingen over de hele wereld en overal is onze werkwijze hetzelfde. Ook in Griekenland kunt u eenvoudig reserveren. Via het callcenter, bij onze Engels sprekende medewerkers, of via de app die beschikbaar is voor alle toestellen. Zo weet u zeker dat de auto van uw keuze klaarstaat na aankomst. Een auto huren is bij ons eenvoudig en betrouwbaar. Onze auto's zijn altijd in topstaat en wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en service te verlenen. Zo kunt u ook in Griekenland genieten van een onbezorgde vakantie!
  • Economy modellen voor het optimale gebruik van je vakantiebudget
  • Ruime terreinwagens met genoeg ruimte voor al je baggage
  • Personenbussen voor grotere groepen of families
  • Een cabrio voor het zomerse weer
  • Hybride modellen als een milieuvriendelijker alternatief

Credit Card boekingen

Alle credits cards van international erkende bedrijven en Airplus zijn geaccepteerde betaalmiddelen, terwijl Debit cards niet geaccepteerd worden. De betaalmethode moet op naam staan van de huurder. Deze moet aanwezig op het moment dat het voertuig wordt opgehaald.

Leeftijdsbeperkingen

De minimumleeftijd voor bestuuders is hier 21 jaar. Bestuurders met de leeftijd 21 en 22 kunnen wel een auto huren, maar moeten een kleine dagelijkse toeslag betalen. Voor vele categoriën huurauto's in Griekenland moet je ten minste 25 jaar oud zijn en minimaal drie jaar over je rijbewijs beschikken..

Ongelukken

In geval van een ongelijk, kun je de hupdiensten bellen op 112. Het nummer voor de politie is 100, de ambulance is 166 en de brandweer 199. Deze telefoongesprekken zijn natuurlijk vrij van kosten.
Show more

Handige weetjes voor huren in Griekenland

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Griekenland?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Griekenland dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Griekenland.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Griekenland?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 7397 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)
Overgave voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Griekenland

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Griekenland?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Griekenland?

Site Navigation