Griekenland

Auto huren Griekenland - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag in een goede en representatieve huurauto rond rijden door Griekenland, dan bent u hier aan het juiste adres! Bekijk hieronder welke vestiging het beste bij uw situatie past en wij zorgen ervoor dat uw auto klaar staan voor vertrek! Een auto huren die niet ouder dan 6 maanden is doet u voordelig bij SIXT!

greece side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Griekenland

Auto huren in Griekenland: voor iedereen de juiste auto

Griekenland is één van de populairste vakantielanden van Nederland. Dit is niet voor niets. Griekenland heeft alles. Een gastvrije bevolking, schitterende eilanden met witte stranden, eeuwenoude cultuur, veel zonuren en heerlijk eten. Door een auto te huren in Griekenland heeft u alle vrijheid om dit vriendelijke land te ontdekken. Met Sixt weet u zich verzekerd van de beste service voor een goed tarief. Ons wagenpark heeft voor iedere klant de juiste huurauto. Of het nu voor zakelijke afspraken is of voor een vakantie onder de Griekse zon, bij Sixt huurt u de ideale auto!

Bekijk meer Bekijk minder

In een chaotisch Zuid-Europees land is het prettig om te kunnen bouwen op een vertrouwde partner. Sixt heeft vestigingen over de hele wereld en overal is onze werkwijze hetzelfde. Ook in Griekenland kunt u eenvoudig reserveren. Via het callcenter, bij onze Engels sprekende medewerkers, of via de app die beschikbaar is voor alle toestellen. Zo weet u zeker dat de auto van uw keuze klaarstaat na aankomst. Een auto huren is bij ons eenvoudig en betrouwbaar. Onze auto's zijn altijd in topstaat en wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en service te verlenen. Zo kunt u ook in Griekenland genieten van een onbezorgde vakantie!

 • Economy modellen voor het optimale gebruik van je vakantiebudget
 • Ruime terreinwagens met genoeg ruimte voor al je baggage
 • Personenbussen voor grotere groepen of families
 • Een cabrio voor het zomerse weer
 • Hybride modellen als een milieuvriendelijker alternatief

Credit Card boekingen

Alle credits cards van international erkende bedrijven en Airplus zijn geaccepteerde betaalmiddelen, terwijl Debit cards niet geaccepteerd worden. De betaalmethode moet op naam staan van de huurder. Deze moet aanwezig op het moment dat het voertuig wordt opgehaald.

Leeftijdsbeperkingen

De minimumleeftijd voor bestuuders is hier 21 jaar. Bestuurders met de leeftijd 21 en 22 kunnen wel een auto huren, maar moeten een kleine dagelijkse toeslag betalen. Voor vele categoriën huurauto's in Griekenland moet je ten minste 25 jaar oud zijn en minimaal drie jaar over je rijbewijs beschikken..

Ongelukken

In geval van een ongelijk, kun je de hupdiensten bellen op 112. Het nummer voor de politie is 100, de ambulance is 166 en de brandweer 199. Deze telefoongesprekken zijn natuurlijk vrij van kosten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
 • Sixt beste prijsgarantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Geen verborgen kosten
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties