Heraklion

Auto huren Heraklion – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u op vakantie gaat naar Kreta, dan is een auto huren van Sixt autoverhuur de perfecte manier om dit Griekse eiland op uw gemak te verkennen. Meteen in de centraal gelegen hoofdstad Heraklion staan onze medewerkers namelijk voor u klaar. Uiteraard zult u onze balie op de luchthaven van Heraklion (HER) eenvoudig herkennen aan de oranje kleur, maar ook in het stadscentrum kunt u op ons rekenen. Hier beschikken we over een vestiging op loopafstand van de haven waar de veerboten vanaf het Griekse vasteland arriveren. Om onnodig wachten te voorkomen, kunt u voor aankomst telefonisch of via onze website al een huurauto reserveren.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Heraklion om Kreta te verkennen

Heraklion is een duizenden jaren oude stad met tal van toeristische bezienswaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld een oud Venetiaans fort, terwijl het paleis van Knossos aan de rand van de stad wereldberoemd is door het verhaal van de in een doolhof opgesloten Minotaurus. Ook kunt u natuurlijk een auto huren in Heraklion om de rest van Kreta te bezichtigen. De Lassithihoogvlakte met historische windmolens en pittoreske dorpjes is een echte aanrader. Verdere hoogtepunten op het eiland worden gevormd door de spectaculaire Samariakloof, het schilderachtige stadje Rethimnon en de voormalige lepra-kolonie Spinalonga. Autoverhuur in Heraklion stelt u dus in staat het grootste Griekse eiland volledig in eigen tempo te verkennen!

Autoverhuur in Heraklion om Kreta te verkennen
Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur aangevuld met uitmuntende service

Goedkope autoverhuur aangevuld met uitmuntende service

Een auto huren is bij ons niet duur. Zo kwamen we onlangs nog als een van de goedkoopste autoverhuurders in een prijsvergelijking voor goedkope prijzen uit de bus. We bieden echter veel meer dan alleen maar voordelige prijzen. Zo verkeren onze auto's namelijk ook in prima staat, zijn ze maximaal een half jaar oud en zijn accessoires zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem zo te regelen. Bent u misschien nog op zoek naar tips om op Kreta te bezoeken? Vraag het gerust even aan onze vriendelijke medewerkers!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties