Kreta Heraklion Luchthaven

Kreta Heraklion Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Kazantzakis Airport, 71500 Heraklion

GDS-Code: HER

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

00:00 - 00:30

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 00:30

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kreta Heraklion Luchthaven

Een auto huren op Heraklion Airport (HER)

Beste klant, welkom op Kreta Heraklion luchthaven. Een auto huren op Kreta Airport kan een goede oplossing bieden voor zowel uw zakenreis of voor uw vakantie. Onze autoverhuur locatie op het vliegveld heeft voor beiden gelegenheden een goede auto voor u klaar staan. U kunt uw huurauto op Kreta Heraklion Airport regelen of indien gewenst al vooraf thuis via de website of de mobiele app. Wij zullen er dan voor zorgen dat de huurauto voor u klaar staat. Tot snel op Kreta Heraklion Luchthaven!

Zon, zee, strand, een heerlijk hotel en een prachtig uitzicht op het eiland Kreta. Wat wil je nu nog meer? Een huurauto van Sixt natuurlijk! Wij zijn aanwezig op Heraklion Airport waar u direct een auto mee kunt nemen. Op deze manier kunt u direct met uw auto van uw vakantie of zakelijke reis genieten. En het maakt niet uit op welk tijdstip u aankomt, want door de ruime openingstijden kunnen wij u altijd van dienst zijn. En wilt u uw auto buiten de reguliere openingstijden weer inleveren? Ook dat is bij ons geen probleem. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van uw vakantie op Kreta.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Heraklion Airport; veilig en gemakkelijk!

Autoverhuur op Heraklion Airport; veilig en gemakkelijk!

Een auto huren was nog nooit zo eenvoudig als bij Sixt autoverhuur. Wij houden namelijk rekening met uw persoonlijke wensen, zodat u onbezorgd van uw vakantie op Heraklion kan genieten. Wij beschikken dan ook over diverse typen auto's die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Dus of u nu op zoek bent naar een sportieve auto of juist een auto met veel opbergruimte; bij ons vindt u het allemaal! Wat helemaal ideaal is, met een huurauto kunt u in Heraklion de mooiste plekjes ontdekken die normaal gesproken niet met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Bovendien bent u met een van onze auto's niet aan tijden gebonden, zoals dat wel het geval is met georganiseerde groepsexcursies. Wij helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste auto.

Een auto huren; de basis van een onbezorgde vakantie

Een auto huren; de basis van een onbezorgde vakantie

Een auto huren bij ons bedrijf biedt u een onbezorgde vakantie. U hoeft zich niet druk te maken om de staat van de auto, aangezien wij goed voor de diverse auto's zorgen. U kunt de auto snel en eenvoudig ophalen wanneer u op Heraklion Airport arriveert, zonder dat u afhankelijk bent van het openbaar vervoer.