Mykonos

Een auto huren in Mykonos

Ontdek het gezelligste eiland van de Cycladen met een auto van Sixt autoverhuur. Mykonos staat bekend als trekpleister voor de jetset en als hét party eiland dat nooit slaapt. Dit Grieks eiland heeft echter veel meer te bieden dan alleen het bruisend nachtleven en de vele hippe cafés en restaurants. Zo gauw u een paar kilometer inlands rijdt ontdekt u ongerepte betoverende Griekse landschappen, pittoreske dorpen en veel windmolens! Vele authentieke plaatsen in het achterland evenals de mooiste baaien zijn moeilijk bereikbaar maar met een huurauto kunt u elke plek bezoeken die u zou willen en zal dit eiland geen geheimen meer voor u hebben.

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en eenvoudig een auto huren

Een auto reserveren bij de autoverhuur in Mykonos is op verschillende manieren mogelijk. U kunt op elk gewenst tijdstip een auto huren via onze website of via de app. Ook kunt u telefonisch reserveren via de Nederlandse of de locale hotline. De auto's van ons modern assortiment zijn nimmer ouder dan zes maanden en voldoen aan scherpe veiligheidseisen. U kunt indien gewenst ook extra's bijboeken zoals airconditioning of een babystoeltje. Dankzij de prijsvergelijking voor goedkope prijzen bieden wij altijd scherpe tarieven. Wilt u voordelig een veilige auto huren in Mykonos om zorgeloos van uw verblijf te kunnen genieten? Onze vriendelijke medewerkers bij de autoverhuur van Mykonos helpen u graag bij de reservering. Voor u het weet ligt u alweer te zonnen aan de azuurblauwe zee.

Bekijk meer Bekijk minder
Volop genieten van Mykonos

Volop genieten van Mykonos

Wij bieden meerdere categorieën auto's aan, van comfortabele terreinauto`s tot aan compacte auto's en snelle sportwagens. U kunt de auto kiezen die aan uw wensen voldoet en past bij uw omstandigheden. Onze goedkope autoverhuur doet niet onder aan andere duurdere alternatieven. Mist u het dorp Ano Merá vooral niet tijdens uw verblijf. Deze fotogenieke plaats met haar witte huisjes lijkt rechtstreeks uit een ansichtkaart te komen. Laat u meesleuren in het ontspannen vakantie ritme en geniet van de alom aanwezige Griekse gastvrijheid.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties