Thessaloniki Luchthaven

Thessaloniki Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Makedonia AP,Mikras Thessalon., 551 03 Thessaloniki

GDS-Code: SKG

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Thessaloniki Luchthaven

Een zo goed als nieuwe auto huren op Thessaloniki Airport

Met een vlucht naar Thessaloniki landt u in de op een na grootste stad van Griekenland. Het is de hoofdstad van de mooie regio Centraal-Macedonië en een goed startpunt om dit deel van het land te verkennen. De meest comfortabele manier om door dit gebied te reizen is met een goede huurauto. Al onze voertuigen zijn maximaal een half jaar oud en van goede kwaliteit. U maakt dus de juiste keuze om via ons een auto te huren bij Thessaloniki Luchthaven.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de goede service bij Autoverhuur op Thessaloniki Airport van Sixt

Ontdek de goede service bij Autoverhuur op Thessaloniki Airport van Sixt

Wanneer u een huurauto boekt bij ons dan profiteert u van de ruime openingstijden. Onze vestiging op de luchthaven van Thessaloniki is dagelijks geopend van zeven uur 's morgens tot half twaalf 's avonds. Ook buiten deze tijden is het mogelijk om de auto in te leveren of op te halen. Wanneer u uw auto heeft opgehaald kunt u direct van de luchthaven wegrijden. De stad ligt ongeveer op 15 kilometer afstand. Omdat het een grote plaats is, kunt u eventueel een navigatiesysteem huren. Zo komt u relaxed op de plaats van bestemming aan.

Auto huren voor vakantie of een zakenreis

Auto huren voor vakantie of een zakenreis

De hoofdstad van Macedonië trekt zowel zakenreizigers als toeristen. Voor iedere situatie bent u bij ons aan het goede adres voor goedkope autoverhuur. Regel uw SUV, cabrio, sportauto, stationwagen, zakelijke of gezinsauto daarom eenvoudig en snel via Sixt autoverhuur Thessaloniki Airport.