Kalamata Luchthaven

Kalamata Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 241 00 Kalamata

GDS-Code: KLX

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA:

08:30 - 15:30

DI:

15:30 - 20:30

WO:

08:30 - 15:30

DO:

08:30 - 16:00

VR:

08:30 - 15:30

ZA:

08:30 - 16:00

ZO:

08:30 - 15:30

Vakanties:

08:30 - 15:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kalamata Luchthaven

Waarom langsgaan bij de Kalamata Luchthaven autoverhuur?

Kalamata Luchthaven Autoverhuur

Klaar om de smalle straten van Kalamata te ontdekken nadat je geland bent? Maak dan gebruik van de SIXT Kalamata Luchthaven autoverhuur. Als je een voertuig uit de categorieën (compact, economy, bestelbusje, sedan, SUV, personenbusje, cabrio, luxe & sportmodellen) huurt, dan verken je Kalamata op je eigen tempo én aan een voordelige prijs. Of je nu een compacte auto huurt voor in de kleine kantjes of SUV voor een roadtrip doorheen Kalamata, je kunt je voertuig optimaliseren met een extra bestuurder, kinderstoelen en een navigatiesysteem. Dankzij SIXT maak je zowel je auto als vakantie op maat!

SIXT locatie op de luchthaven van Kalamata

Ben je aangekomen op de luchthaven en wil je direct gebruik maken van de Kalamata Luchthaven autoverhuur? Dan heb je geluk want de SIXT vestiging ligt in de aankomsthal en is gemakkelijk te bereiken. Toegekomen aan de kant van de miCafetal? Wandel dan naar de Hellenic Duty Free Shops en dan verder in diezelfde richting. Je vindt de SIXT branche op minder dan een minuut. Wil je het huren van je voortreffelijke SIXT auto, die ongeveer drie maanden oud is, nog gemakkelijker maken? Boek het voertuig en de extra’s dan als je onderweg bent naar SIXT dankzij onze applicatie of website of telefonisch.

Ontdek Kalamata met je huurauto

Ben je in je huurauto gestapt? Dan wordt het tijd om Kalamata op de perfecte manier te verkennen. Begin je reis doorheen de geschiedenis van Kalamata door historische plaatsen zoals Olympia of Sparta te gaan bezoeken. Griekenland en Kalamata in het bijzonder staan al jarenlang bekend omwille van de heerlijke olijfolie. Rij daarom zeker eens naar een van de vele olijfboomgaarden van de stad. Daar krijg je direct de smaak (letterlijke en figuurlijk) van Kalamata te pakken door te proeven van overheerlijke olijfolie. Het is ook de ideale plek om te genieten van een oogverblindende zonsondergang!