Athene Internat. Luchthaven

Athene Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

El. Venizelos, 190 04 Athens

GDS-Code: ATH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Athene Internat. Luchthaven

Een auto huren op Athene airport (ATH)

Wij willen u graag welkom heten op Athene Luchthaven. Onze medewerkers staan u graag te hulp bij al uw vragen omtrent de autoverhuur. U kunt snel online uw auto huren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw auto klaar staat bij uw aankomst op de airport van Athene. Wij hebben veel verschillende modellen auto`s voor u klaar staan, zodat er altijd een model bijzit dat bij uw persoonlijke wensen past. Een auto huren kan dus voor veel gelegenheden van pas komen op Athene Luchthaven. Ons team ontmoet u graag op Athene Airport!

Wijs raken met het Griekse openbaar vervoer systeem kan een onmogelijke opdracht lijken. Met een huurauto omzeilt u de Griekse letters en de openingsuren volledig. Bij Sixt kunt u een auto huren op elk moment van de dag, 24/7. Of uw vlucht dus 's nachts of overdag aankomt, op elk moment staat een huurauto van uw keuze voor u klaar. U vindt onze balie op de luchthaven zelf, tussen exit 3 en 4. Komt u van Gate A dan gaat u naar rechts, komt u van Gate B dan slaat u linksaf. U ziet meteen het fel oranje logo. Bent u op zakenreis voor een weekend of wilt u het land met het gezin een maand verkennen? Bij Sixt hebben we voor u de perfecte huurauto klaar staan met de sleutel al in het slot.

Bekijk meer Bekijk minder
Athene airport autoverhuur met de beste opties

Athene airport autoverhuur met de beste opties

In Athene kan het behoorlijk warm worden. Onze huurauto`s worden dan ook standaard uitgerust met airco. Maar wist u dat u ook de mogelijkheid heeft om een auto te huren met navigatie of zelfs een kinderzitje? Zo hoeft u op het vliegtuig niet onnodig te zeulen met extra baggage. Vertrekt u niet terug vanuit Athene airport maar een andere luchthaven? Met onze one-way dienst laat u de huurauto zonder probleem op een andere locatie achter. Onze autoverhuur dienst past zich aan uw wensen aan. Aarzel dus niet om onze diensten te contacteren voor meer informatie en specifieke vragen over een auto huren in Athene airport.

Een auto huren verruimt je horizon

Een auto huren verruimt je horizon

Athene zelf heeft als stad zeer veel te bieden. Het centrum is een gevarieerde mix van oud en nieuw. Ook het nachtleven in Athene is uiterst levendig. Met een huurauto ligt alles op elk moment binnen handbereik. U hoeft zich geen zorgen te maken over de nachttarieven van taxi's vanaf Athene airport, of de uren van de metro. Vanaf Athene airport de stad bereiken kan met de auto in een half uurtje. Autoverhuur van Sixt maakt reizen in de omgeving van de stad ook mogelijk. Om de drukke stad heen ligt prachtige natuur die het aan bezoekers toelaat om helemaal tot rust te komen. Zoek ook eens een klein dorpje op in de omgeving om de Griekse cultuur, en keuken, helemaal te ervaren! kortom, een auto huren bij aixt Athene Airport maakt het mogelijk om de stad écht te verkennen!