Athens

Auto huren Athens – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Athene, ook in Griekenland staat Sixt voor u klaar!

Jawel, ook als u op zoek bent naar een auto in Athene kiest u voor onze autoverhuur service! Waarom? Omdat wij u een zeer voordelige en betrouwbare service bieden, waar u ook bent! Stel, u bent net bepakt en beladen gearriveerd op de Athene luchthaven. Dan wilt u toch graag zo snel mogelijk naar uw hotel? Het liefst in uw eigen huurauto? Bij ons is dat geen enkel probleem, u kunt 24/7 terecht op de luchthaven voor auto huren Athens! Daarnaast hebben wij ook vier stadslocaties op centrale plaatsen in Athene, waar u terecht kunt voor advies, reserveringen en het ophalen en inleveren van uw auto!

Bekijk meer Bekijk minder
Alle aandacht voor uw trip dankzij autoverhuur Athens

Alle aandacht voor uw trip dankzij autoverhuur Athens

U hoeft zich niet langer te bekommeren om uw vervoer, dankzij onze goedkope autoverhuur stapt u iedere dag in een bijna nieuwe auto! Onze automodellen zijn nooit ouder dan zes maanden en van alle gemakken voorzien. Ook is het bij ons mogelijk om uw pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een kinderzitje. Bij ons heeft excellente service geen duur prijskaartje, een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal zelfs uitwijzen dat wij écht de goedkoopste zijn. Een auto huren is zo geregeld, u plaatst uw reservering telefonisch, via onze website, via de iPhone of BlackBerry app, of u regelt het via uw reisbureau. In de huurovereenkomst voor autoverhuur Athens zit een all-risk verzekering inbegrepen, wij sturen u ten allen tijden veilig en verzekerd de weg op!

Een auto huren in het mooie Griekenland

Een auto huren in het mooie Griekenland

Athene, maar ook de omliggende plaatsen hebben u als toerist veel te bieden. Een rijke geschiedenis met imposante gebouwen zoals de 156 meter hoge tafelberg de Akropolis van Athene. Ook het Nationaal Archeologisch Museum van Athene is zeker een bezoek waard. Ook hier komt de auto huren Athens service goed van pas. U rijdt er zo zelf naartoe en u bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Ideaal toch? Kies nu ook voor autoverhuur Athens!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties