Kreta Chania Luchthaven

Kreta Chania Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 73100 Chania

GDS-Code: CHQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 22:30

Vakanties:

07:00 - 22:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kreta Chania Luchthaven

Een auto huren op Kreta Chania luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren op Kreta Chania luchthaven? Dan wil Sixt autoverhuur u een voordelig aanbod doen waarbij wij u veel vrije keuzemogelijkheden bieden. Het begint al bij de boeking, die u ter plaatse mag doen, of online, voordat u vertrekt. Op onze vestiging op de luchthaven heeft u de keuze uit voertuigcategorieën zoals cabrio's, SUV's en sportwagens. Wilt u extra opties, zoals automatische transmissie, een dieselwagen of navigatie, dan reserveert u die bij uw boeking.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze vestiging en de luchthaven

Onze vestiging en de luchthaven

Sixt autoverhuur vindt dat een auto huren u veel comfort, veiligheid en vrijheid moet geven. Daarom werken wij uitsluitend met huurauto's van nog geen half jaar oud. Zeker op dit eiland, waar zoveel te zien en te beleven is, willen wij dat u zo comfortabel mogelijk rijdt. De luchthaven van Chania, met onze vestiging, bevindt zich in de noordwestelijke hoek van het eiland, op een schiereiland. Via de doorgaande weg 94 bereikt u de snelweg langs de kust, die onder meer naar de hoofdstad Heraklion voert.

Bezienswaardigheden in de omgeving van de luchthaven

Bezienswaardigheden in de omgeving van de luchthaven

Kreta is een eiland waar letterlijk duizenden jaren geschiedenis voor het oprapen ligt. Bezoekt u bij de hoofdstad Heraklion zeker het Minoïsche paleis, een overblijfsel van een van de eerste grote beschavingen in het Middellandse zeegebied. In het zuiden van het eiland ligt de beroemde Samaria-kloof, waar u over een afgeronde rivierkeien een prachtige wandeling kunt maken. Op de hoogvlakten van Lassithi wordt u begroet door uitgestrekte velden vol olijfbomen. Even verderop vindt u de grot waar volgens de Griekse mythologie de oppergod Zeus geboren is. Voor een dagje aan het strand zijn de badplaatsen Chersonissos en Agios Nikolaos beslist aan te raden.