Duitsland

Auto huren in Duitsland

Wil je met de auto Duitsland gaan verkennen? Afhankelijk van wat je plannen zijn, is daar een bijpassende auto voor. De SIXT-vestigingen zijn ook in Duitsland gunstig gelegen en van een afstand herkenbaar. Je vindt ons in Duitsland op vele plekken, onder andere bij de belangrijkste luchthavens en bij alle grote stations als Berlijn en Keulen CS. Het liefst ontdek je Duitsland in een luxueuze auto. Denk aan een compacte auto in de drukke stad of een SUV om in alle ruimte van te genieten in de natuur. Een auto huren in Duitsland doe je bij SIXT voor een verrassend lage prijs. Voor iedereen die zo snel mogelijk de weg op wilt tijdens vakantie of zakelijk gebruik biedt SIXT de passende service.

germany country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Duitsland

SIXT diensten in Duitsland

Zo kan je bij ons terecht voor lange- en korte termijnverhuur. Zelfs als het om eendagshuur gaat is het mogelijk de beste auto te huren in Duitsland (Economy, Compact, Sedan, Cabrio…). De auto’s zijn voorzien van snufjes die de rit zo comfortabel mogelijk maken. Denk aan een uitgebreid navigatiesysteem, airco en meer. Afhankelijk van het seizoen waarin je rijdt is het goed om te kijken naar alle extra’s als vierwielaandrijving of winterbanden. Als je de kinderen veilig op de achterbank wilt vervoeren zijn de auto’s ook met kinderstoeltje te boeken.

Beste plekken om te bezoeken in Duitsland

  • Berlin: Ben je een liefhebber van het stadse leven? Rijd dan zeker door naar Berlijn. Deze rauwe stad zit vol historie en hippe spots. Bezoek bijvoorbeeld Bikini Berlin, een verzameling van pop-ups en restaurants en van het dakterras kijk je uit op het Berliner Zoo.
  • Harz en Eifel: Als je toch meer een natuurliefhebber bent is er in Duitsland ook genoeg om uit te kiezen. Denk er bijvoorbeeld aan om een van de vele parken te bezoeken als Harz of het gebied Eifel voor adembenemende uitzichten
  • Hamburg: Hamburg ligt in het noordwesten van Duitsland en biedt tevens alle gemakken van de stad. Het bruisende centrum van Sternschanze zit vol met eettentjes en voor het nachtleven ben je in St. Pauli op het juiste adres.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties