Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Ring 1, Zentralgeb., 40474 Düsseldorf

GDS-Code: DUS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:30 - 23:30

Vakanties:

06:30 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Düsseldorf luchthaven auto huren

Ontdek wat er in Düsseldorf valt te beleven met SIXT. Huur gemakkelijk en snel een auto bij aankomst bij SIXT Düsseldorf luchthaven auto huren. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod autocategorieën, van SUV's tot cabrio's. Zo zit er dus altijd een huurauto voor jou bij. Kies voor een sedan en bewonder de stad in optimaal comfort. Boek extra’s bij zodat je jouw huurauto helemaal zoals jij dat wilt kan afstemmen. Een dagje Düsseldorf met het gezin is compleet met een kinderstoeltje dat bij te boeken is. Ook zijn er genoeg andere extra's die je kunt bijboeken.

Waarom is Düsseldorf luchthaven zo speciaal?

SIXT’s locatie Düsseldorf luchthaven

De vestiging van SIXT is gemakkelijk op de luchthaven te vinden. Bij aankomst vind je de balie naast de bagage claim van Terminal B. De vestiging is iedere dag geopend zodat jij altijd je huurauto kunt boeken en ophalen. Met 24-uur teruggave kan je de auto terugbrengen wanneer het jou uitkomt. Heb je jouw huurauto online gereserveerd? Dan hoef je alleen de sleutels op te halen bij de balie en kan je meteen door lopen naar het Mietwagenparkhaus waar de auto voor je klaar staat. Ontdek vanaf de luchthaven gemakkelijk andere steden zoals Duisburg, Essen en Dortmund.

Ontdek Düsseldorf met je huurauto

Een dagje winkelen doe je gemakkelijk met SIXT Düsseldorf luchthaven auto huren. Rijd vanaf de luchthaven met je huurauto de stad in en ontdek de vele winkelstraten en overdekte winkelcentra waar de stad zo bekend om is. Wil jij liever van een lekker cultuur dagje genieten? Bezoek dan één van de talloze musea en tentoonstellingen, zoals het Museum Kunstpalast. Hier vind je enorm veel beroemde schilderijen die je kunt bezichtigen. Ben jij in Düsseldorf op zakenreis? Dan rijd je gemakkelijk van de luchthaven met jouw huurauto naar de beurs of één van de grote bedrijventerreinen in de stad.