Ingolstadt Manching Luchthaven

Ingolstadt Manching Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zur General Aviation 2, 85077 Manching

GDS-Code: IGS

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 16:00

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ingolstadt Manching Luchthaven

Auto huren Ingolstadt-Manching Luchthaven

Ingolstadt Manching Luchthaven is in hoofdzaak een militair vliegveld, maar het wordt ook gebruikt voor de burgerluchtvaart. Sixt autoverhuur biedt bij dit vliegveld alle opties voor zowel de zakelijke als de privé reiziger. Een keuze uit diverse merken waaronder BMW en Audi ligt in Beieren natuurlijk voor de hand. Verder kunt u een keuze maken uit een luxe auto, diesel auto, sport auto of busje. Informeer eens bij onze autoverhuur bij Ingolstadt Manching Luchthaven naar extraatjes als winterbanden, kinderzitjes en navigatie. Wij willen het huren van een auto eenvoudig maken en voordelig houden. Van ons kunt u ook een 24-uurs ophaal- en inleverservice verwachten.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkoop een auto huren bij Ingolstadt Manching Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Ingolstadt Manching Luchthaven

Bij onze verhuur kunt u op uw gemak alle opties bekijken op de website om een auto te huren bij Ingolstadt Manching Luchthaven. In Duitsland kunt u rekenen op goed aangelegde wegen en het gemak van een huurauto is dan onontbeerlijk als u op een aangename manier wilt reizen. De medewerkers van onze vestiging bij Ingolstadt Manching Luchthaven zullen hun uiterste best doen om uw reis zo probleemloos mogelijk te laten verlopen door hun expertise op het gebied van huurauto's voor u in te zetten. Goedkoop een auto huren begint bij Sixt.

Met een gehuurde auto op pad in Ingolstadt

Met een gehuurde auto op pad in Ingolstadt

In Ingolstadt kunt u natuurlijk een kijkje gaan nemen bij het hoofdkantoor van Audi. Dit prestigieuze merk heeft de kleine stad in Beieren hiervoor uitgekozen. Ingolstadt heeft echter meer te bieden, het is een van de oudste gebieden in Duitsland en het Liebenfrauenkirche klooster uit de 14e eeuw is zeker een bezoek waard, evenals het oude stadhuis dat in de 16e eeuw is gebouwd. Met uw huurauto heeft u alle vrijheid om Ingolstadt te verkennen op een luxueuze wijze.