Berlijn

Auto huren Berlijn: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij aankomst in Berlijn wilt u graag de stad verkennen. Onze autoverhuur in Berlijn biedt u hiervoor een betrouwbare manier om u snel en makkelijk in de stad voort te bewegen. Komt u met de trein of het vliegtuig? Geen probleem! U vindt onze autoverhuur op het Centraal station, vluchthaven Tegel, vluchthaven Schoenefeld en vele andere locaties in en nabij Berlijn. Wij staan iedere dag voor u klaar om u van dienst te zijn.

ALLE SIXT LOCATIES

SNEL EN MAKKELIJK EEN AUTO HUREN IN DE STAD BERLIJN

Een auto huren in Berlijn kan bij ons op verschillende manieren. Een auto huren kan via de website. Ook kunt u gebruik maken van onze mobile app via uw Blackberry of iPhone. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een auto te huren met het volgende telefoonnummer: 023 - 56 986 56 of via een reisbureau. Wilt u liever persoonlijk reserveren? U bent van harte welkom bij een van onze vestigingen. Bij reservering maken wij gebruik van prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Daardoor bent u verzekerd van het scherpste tarief bij onze goedkope autoverhuur in Berlijn.

SNEL EN MAKKELIJK EEN AUTO HUREN IN DE STAD BERLIJN
Bekijk meer Bekijk minder
ALLE VOORDELEN VAN ONZE SERVICE OP EEN RIJ

ALLE VOORDELEN VAN ONZE SERVICE OP EEN RIJ

Naast het scherpe tarief heeft onze autoverhuur in Berlijn vele andere voordelen. Wij bieden een betrouwbare service. Betaling van uw huurauto kan op vele manieren. Zo kunt u de rekening via de post of e-mail ontvangen. Daarnaast kunt u de rekening online raadplegen. Bent u van huis en/of heeft u geen beschikking over een internetverbinding? Ook dat is geen probleem. Bij iedere verhuurlocatie of bij de Quick-Check-In automaat kunt u uw huurauto betalen. Inleveren kan 24 uur per dag.

EEN AUTO HUREN IN BERLIJN MET SIXT AUTOVERHUUR

EEN AUTO HUREN IN BERLIJN MET SIXT AUTOVERHUUR

Onze auto's zijn maximaal een half jaar oud. Tevens kunt u een navigatiesysteem bijboeken om de geweldige bezienswaardigheden in Berlijn te vinden. Berlijn kent voor ieder wat wils. Berlijn heeft 180 museums waar iedere kunstliefhebber zich op zijn plaats voelt. Maar ook zijn er vele andere bezienswaardigheden, zoals de Berlijnse Muur. Daarnaast is het uitgaansleven van Berlijn een ware aanrader. Met de vele clubs heeft Berlijn een zeer uitgebreide uitgaansscene waar altijd wat te beleven is. Geniet van al het moois dat Berlijn u te bieden heeft in één van de comfortabele auto's van Sixt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties