Münster/Osnabrück Luchthaven

Münster/Osnabrück Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airportallee 1, Terminal 2, 48268 Greven

GDS-Code: FMO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 10:30

12:00 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Münster/Osnabrück Luchthaven

Een auto huren op Munster Osnabrugge Luchthaven

Vliegt u binnenkort naar Munster of Osnabrugge in Duitsland? Om zo comfortabel mogelijk op uw eindbestemming te komen, kunt u bij Sixt een auto huren bij Munster Osnabrugge Luchthaven. Zodra u geland bent, zorgen wij ervoor dat uw vervoer klaarstaat. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Munster Osnabrugge hoeft u alleen nog maar naar de servicebalie te gaan. De balie is 7 dagen per week geopend, maar het is in overleg ook mogelijk om de auto buiten de openingstijden op te halen. De balie vindt u in parkeergarage A, waar ook de auto's geparkeerd staan.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelen van autoverhuur bij Munster-Osnabrugge Luchthaven

Voordelen van autoverhuur bij Munster-Osnabrugge Luchthaven

Met een huurauto bent u in een mum van tijd op uw plaats van bestemming. Is uw eindbestemming Munster, dan is het nog zo'n 28 kilometer rijden vanaf de luchthaven. Als u van plan bent om richting Osnabrugge te gaan, is het nog 35 kilometer rijden. In Munster kunt u met de auto de stad ontdekken. Maak bijvoorbeeld een rondje langs alle bekende kerken die de stad rijk is! Een auto huren bij Munster Osnabrugge Luchthaven zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier de regio Nedersaksen kunt verkennen.

Snelle en goedkope autoverhuur

Snelle en goedkope autoverhuur

Het is heel gemakkelijk om uw reservering voor de huurauto te regelen. U kunt telefonisch of online reserveren, maar er is ook een app voor smartphones en tablets beschikbaar. U heeft grote keuze aan typen auto's. Zo kunt u kiezen voor een compacte stadsauto, maar zijn er ook ruime busjes beschikbaar. Daarnaast kunt u bij deze vestiging van Sixt terecht voor het huren van SUV's, sportauto's en cabrio's. Bij Sixt autoverhuur Munster Osnabrugge Luchthaven huurt u goedkoop een auto voor een soepel verloop van uw reis.