Frankfurt am Main

Auto huren in Frankfurt am Main: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Frankfurt is, zoals u dat gewend bent, in een handomdraai geregeld. Bij onze autoverhuur staan onze medewerkers op meerdere locaties voor u klaar om u op weg te helpen met een perfecte huurauto waaraan u veel plezier zult beleven tijdens uw bezoek aan de stad of voor het voortzetten van uw reis naar andere bestemmingen. Voor u het weet rijdt u weg bij ons autoverhuurbedrijf om fraaie locaties in Frankfurt te gaan bekijken. Zo vindt u in de stad bijvoorbeeld veel mooie architectuur en kunt u genieten van het uitzicht over de rivier de Main of de vermaarde Alte Oper aan de Opernplatz bezichtigen.

ALLE SIXT LOCATIES

De autoverhuur in Frankfurt heeft ook voor u de juiste oplossing

Een auto huren in Frankfurt is een fluitje van een cent. Onze voorwaarden zijn helder en wij kennen een zeer gunstige prijsstelling die u aangenaam zal verrassen. Wij houden net als u niet van veel gedoe, en het is ons er alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat u snel met een prima auto kunt afreizen. Wij begrijpen als geen ander dat een auto huren voor u geen dagelijks werk is en daarom kennen wij een duidelijke dienstverlening die er toe bijdraagt dat u altijd weet waar u bij ons aan toe bent. Wij maken van uw reis een absoluut onvergetelijke tijd!

Bekijk meer Bekijk minder
Een gehuurde auto bespreken bij een goedkope professional

Een gehuurde auto bespreken bij een goedkope professional

De autoverhuur in Frankfurt is professioneel en kent een uitgebreid wagenpark dat in goede technische en optische staat verkeert. Onze prijzen zijn zeer scherp en wij doen voor u graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zodat u met eigen ogen kunt zien dat u bij ons zeer goedkoop terecht kunt. Wij hebben voor u handige kleinere stadsauto's, verschillende comfortabele gezinswagens met optioneel een kinderzitje, en een schitterende serie ruime luxe wagens voor al uw zakelijke afspraken. Alle auto's zijn WA verzekerd en u kunt zich desgewenst goed bijverzekeren met een betaalbare all-risk verzekering. Verder krijgt u bij vertrek van onze goedkope autoverhuur alle benodigde documenten mee, waaronder onze huurovereenkomst en de autopapieren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties