Auto huren in Frankfurt am Main

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Frankfurt am Main

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Frankfurt/Main Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Frankfurt am Main

Auto huren in Frankfurt am Main: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Frankfurt am Main: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Frankfurt is, zoals u dat gewend bent, in een handomdraai geregeld. Bij onze autoverhuur staan onze medewerkers op meerdere locaties voor u klaar om u op weg te helpen met een perfecte huurauto waaraan u veel plezier zult beleven tijdens uw bezoek aan de stad of voor het voortzetten van uw reis naar andere bestemmingen. Voor u het weet rijdt u weg bij ons autoverhuurbedrijf om fraaie locaties in Frankfurt te gaan bekijken. Zo vindt u in de stad bijvoorbeeld veel mooie architectuur en kunt u genieten van het uitzicht over de rivier de Main of de vermaarde Alte Oper aan de Opernplatz bezichtigen.
De autoverhuur in Frankfurt heeft ook voor u de juiste oplossing

De autoverhuur in Frankfurt heeft ook voor u de juiste oplossing

Een auto huren in Frankfurt is een fluitje van een cent. Onze voorwaarden zijn helder en wij kennen een zeer gunstige prijsstelling die u aangenaam zal verrassen. Wij houden net als u niet van veel gedoe, en het is ons er alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat u snel met een prima auto kunt afreizen. Wij begrijpen als geen ander dat een auto huren voor u geen dagelijks werk is en daarom kennen wij een duidelijke dienstverlening die er toe bijdraagt dat u altijd weet waar u bij ons aan toe bent. Wij maken van uw reis een absoluut onvergetelijke tijd!
Een gehuurde auto bespreken bij een goedkope professional

Een gehuurde auto bespreken bij een goedkope professional

De autoverhuur in Frankfurt is professioneel en kent een uitgebreid wagenpark dat in goede technische en optische staat verkeert. Onze prijzen zijn zeer scherp en wij doen voor u graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zodat u met eigen ogen kunt zien dat u bij ons zeer goedkoop terecht kunt. Wij hebben voor u handige kleinere stadsauto's, verschillende comfortabele gezinswagens met optioneel een kinderzitje, en een schitterende serie ruime luxe wagens voor al uw zakelijke afspraken. Alle auto's zijn WA verzekerd en u kunt zich desgewenst goed bijverzekeren met een betaalbare all-risk verzekering. Verder krijgt u bij vertrek van onze goedkope autoverhuur alle benodigde documenten mee, waaronder onze huurovereenkomst en de autopapieren.
Show more

Handige weetjes voor huren in Frankfurt am Main

Kinderzitjes:

ga je met de hele familie op reis? Met onze kinderzitjes gaan niet alleen de volwassenen, maar ook de kinderen comfortabel en veilig op weg.

Geldige documenten:

zorg ervoor dat je bij het ophalen van je auto een geldig identiteitsbewijs of paspoort kunt laten zien en een rijbewijs kunt overhandigen. Alleen originele papieren zijn geldig.

24-uurs teruggave:

geniet optimaal van jouw vrijheid en je auto met onze 24-uurs teruggaveservice. Lever je auto ook buiten openingstijden weer in, wanneer jij dat maar wilt.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,1
Op basis van 21045 reviews
De route naar SIXT
(4,5)
Op de SIXT-vestiging
(4,4)
Inlevering voertuig
(4,1)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Frankfurt am Main

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Frankfurt am Main?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Frankfurt am Main?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Frankfurt am Main?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Frankfurt am Main?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Frankfurt am Main?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Site Navigation