Leipzig/Halle Luchthaven

Leipzig/Halle Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminalring 11/Terminal B, 04435 Leipzig/Halle

GDS-Code: LEJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA - ZO:

10:00 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Leipzig/Halle Luchthaven

Direct een auto huren bij Leipzig Halle Luchthaven

Midden tussen de steden Leipzig en Halle met het vliegtuig landen en dan lekker met de auto verder gaan. Dankzij Autoverhuur Leipzig Halle Luchthaven (LEJ) is dit zo gerealiseerd. Onze medewerkers op deze luchthaven staan elke dag van het jaar behulpzaam voor u klaar.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Leipzig Halle Luchthaven heeft een compleet verhuuraanbod

Autoverhuur Leipzig Halle Luchthaven heeft een compleet verhuuraanbod

Een auto huren bij Leipzig Halle Luchthaven betekent kiezen uit een compleet verhuuraanbod. Onze goedkope autoverhuur op het vliegveld beschikt over een Express balie en u kunt er desgewenst uw voertuig per iPhone kiezen. Een auto huren bij Leipzig Halle Luchthaven kunt u ook vooraf regelen terwijl u nog thuis bent. Zo nodigt de gebruiksvriendelijkheid van onze website u uit om nu direct al uw keuze te maken. Heeft u over uw huurauto liever eerst persoonlijk contact, bel dan gerust met 023-5698656. U wordt deskundig te woord gestaan. Ook op uw reisbureau weten ze dat een auto huren bij Sixt goedkoop / snel en voordelig is. Natuurlijk horen bij onze huurauto's ook diverse extra's. Geniet van het onbeperkte aantal kilometers en kies een radio en navigatiesysteem. Ook een extra bestuurder is bij de verhuurbalie van Sixt altijd welkom.

Een auto huren om te ontdekken

Een auto huren om te ontdekken

Het duizend jaar oude Leipzig is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Bezoek er de Opera en stap naar binnen in de Thomaskirche, de kerk waar Johann Sebastian Bach werkte. Ook in Halle bent u met de auto zo. Deze stad heeft een ongeschonden oude binnenstad met vele prachtige gebouwen. Bezoek er de oude marktplaats met de Lieve Vrouwenkerk. Ook de Domkerk in Halle is zeker een bezichtiging waard. Een auto van Sixt laat u genieten van alles wat er in deze historische streek te ontdekken valt!