Dresden Luchthaven

Dresden Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Wilhelmine-Reichard-Ring 1, 01109 Dresden

GDS-Code: DRS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

07:00 - 21:30

VR:

07:00 - 21:00

ZO:

16:30 - 23:15

Vakanties:

12:00 - 20:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dresden Luchthaven

Wat maakt SIXT Dresden Luchthaven zo speciaal?

Auto huren op Dresden Luchthaven

Een auto huren op Dresden Luchthaven is zo geregeld, met SIXT. Wie snel op een neer reist voor zaken wil efficiënt met z’n tijd om gaan. Vakantie of citytrip en kom je niet alleen? Modellen als een premium station wagen of luxe sedan zijn ideaal. Er is ruimte voor alle passagiers, plus bagage. Sportieve coupe of een premium convertible meer jouw stijl, dan heeft SIXT deze voor economy prijzen. Extra’s zijn zo bij te boeken. Denk aan GPS voor een strakke routeplanning en kinderzitjes voor de veiligheid. Met comfort features als stoelverwarming en bluetooth ben je volledig voorzien.

SIXT 's locatie op Dresden Luchthaven

Een auto huren op Dresden Luchthaven is het ideale vervolg van je reis. Hier vind je de SIXT balie meteen in de aankomsthal van het vliegveld, in de aangewezen autoverhuur. Kom je de auto terugbrengen, dan vind je Dresden Airport aan de A13 en A4, afslag Dresden-Noord. Met openbaar vervoer is het vliegveld bereikbaar met trein S2, tram 7 of bus 77. De SIXT parkeerplaatsen vind je aan de voorkant van vliegveld op parking level 00 en K1. De sleutelbox bevindt zich in de parking op level 0 naast de liften. De auto buiten openingstijden ophalen kan tegen een extra vergoeding.

Ontdek Dresden met je huurauto

De Frauenkirche op de Neumarkt, het Barokke Zwinger Paleis, de kunstcollectie in Zwinger’s Sempergalerie, de Semper Opera, Dresden heeft bezoekers veel te bieden. Wandel langs de Elbe, door de Dresden Botanische Tuinen of Dresden Zoo. Autoliefhebbers mogen de Volkswagen Transparant Factory niet missen. Buiten de stad vind je het Slot Pillnitz en park, dat uit maar liefst 3 paleizen bestaat. In de tuinen vind je zeldzame bomen en romantische waterwerken. Nuremberg, Leipzig, Berlijn of Praag, vanuit Dresden zijn ze binnen bereik voor een dagtrip.

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto