München

Auto huren in München: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De autoverhuur van SIXT in München is een uitstekend adres voor het huren van een auto! Reserveren is mogelijk bij al onze verhuurlocaties of een reisbureau. Boeken kan ook online vanachter uw bureau of via een speciale app op uw mobiele telefoon. Verder kunt u ons altijd bellen, uw boeking met ons doornemen en eventuele vragen stellen. Onze verhuurlocaties vindt u onder andere bij de volgende interregionale treinstations: Centraal Station (München Hauptbahnhof), München Ost en München-Pasing. Verder zijn er verhuurlocaties op München Airport (MUC) en op talloze andere plaatsen in en bij de stad. Ervaar zelf dat de autoverhuur in München een uitstekend adres is voor het huren van een auto.

ALLE SIXT LOCATIES

München: voor cultuur, natuur en auto's

Bijna iedereen kent de Frauenkirche in München van tv-beelden. München heeft veel meer te bieden. Wat dacht u van de wereldberoemde kunstcollecties van de Alte en Neue Pinakothek of het sprookjesachtige Sloss Neuschwanstein? Voor autoliefhebbers is er het BMW Museum en bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het jaarlijkse Oktoberfest. Een auto huren in München is een goede keus, als u de prachtige natuur van Beieren wilt verkennen. Overweegt u ook om een auto te huren? Wij ontmoeten u graag binnenkort in München!

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in München: een auto huren met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Autoverhuur in München: een auto huren met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Een goede prijs-kwaliteitverhouding is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. De autoverhuur in München is bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen daarom al vele malen goed uit de bus gekomen. Goedkope autoverhuur betekent voor ons meer dan een goede prijs. Een huurauto is bij ons maximaal een half jaar oud. In de huurovereenkomst worden extra's, als navigatiesystemen, kinderzitjes en winterbanden opgenomen. Een auto is dag en nacht in te leveren of op te halen. Vindt u een standaard verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid onvoldoende? Boek dan een all-riskverzekering bij. Verder heeft u onder meer de mogelijkheid om een diefstalverzekering of een persoonlijke inzittendenverzekering af te sluiten. Ook service heeft onze permanente aandacht. Daarom zijn we dag en nacht te bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Kortom, dat noemen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties