Auto huren in München

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in München

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Munchen Luchthaven, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf München

Auto huren in München: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in München: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De autoverhuur van SIXT in München is een uitstekend adres voor het huren van een auto! Reserveren is mogelijk bij al onze verhuurlocaties of een reisbureau. Boeken kan ook online vanachter uw bureau of via een speciale app op uw mobiele telefoon. Verder kunt u ons altijd bellen, uw boeking met ons doornemen en eventuele vragen stellen. Onze verhuurlocaties vindt u onder andere bij de volgende interregionale treinstations: Centraal Station (München Hauptbahnhof), München Ost en München-Pasing. Verder zijn er verhuurlocaties op München Airport (MUC) en op talloze andere plaatsen in en bij de stad. Ervaar zelf dat de autoverhuur in München een uitstekend adres is voor het huren van een auto.
München: voor cultuur, natuur en auto's

München: voor cultuur, natuur en auto's

Bijna iedereen kent de Frauenkirche in München van tv-beelden. München heeft veel meer te bieden. Wat dacht u van de wereldberoemde kunstcollecties van de Alte en Neue Pinakothek of het sprookjesachtige Sloss Neuschwanstein? Voor autoliefhebbers is er het BMW Museum en bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het jaarlijkse Oktoberfest. Een auto huren in München is een goede keus, als u de prachtige natuur van Beieren wilt verkennen. Overweegt u ook om een auto te huren? Wij ontmoeten u graag binnenkort in München!
Autoverhuur in München: een auto huren met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Autoverhuur in München: een auto huren met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Een goede prijs-kwaliteitverhouding is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. De autoverhuur in München is bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen daarom al vele malen goed uit de bus gekomen. Goedkope autoverhuur betekent voor ons meer dan een goede prijs. Een huurauto is bij ons maximaal een half jaar oud. In de huurovereenkomst worden extra's, als navigatiesystemen, kinderzitjes en winterbanden opgenomen. Een auto is dag en nacht in te leveren of op te halen. Vindt u een standaard verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid onvoldoende? Boek dan een all-riskverzekering bij. Verder heeft u onder meer de mogelijkheid om een diefstalverzekering of een persoonlijke inzittendenverzekering af te sluiten. Ook service heeft onze permanente aandacht. Daarom zijn we dag en nacht te bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Kortom, dat noemen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding!
Show more

Handige weetjes voor huren in München

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in München?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf München dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in München.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in München?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in München. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 31744 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,6)
De route naar SIXT
(4,5)
Inlevering voertuig
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in München

Wat heb ik nodig om een auto te huren in München?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in München?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in München?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?