Oostenrijk

Huur een SIXT auto in Oostenrijk

Ben je op zoek naar een huurauto om Oostenrijk te gaan verkennen? Dan heeft SIXT de beste kwaliteit huurauto’s beschikbaar. Voor vakantiegangers is er een ruime keuze aan Economy auto’s. Deze zijn perfect als je bijvoorbeeld naar Wenen of Innsbruck wilt rijden. Je kunt ook in deze steden een SIXT huurauto ophalen om de beroemde Oostenrijkse bergen te gaan verkennen. Mocht je extra willen genieten van jouw tijd in de Oostenrijkse natuur, dan is een SIXT Cabrio misschien wat voor jou. Wat je plan ook is, SIXT heeft altijd het ideale vervoersmiddel klaarstaan!

austria side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Oostenrijk

SIXT diensten in Oostenrijk

Je kunt kiezen uit Comfort, Economy, en Sedan auto’s wanneer je een huurauto zoekt bij SIXT. Er zijn ook SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportmodellen beschikbaar voor de liefhebber. Mocht je behoefte hebben aan extra ruimte voor het vervoer van grotere groepen of spullen, dan kun je kijken naar het aanbod bestel- en personenbusjes van SIXT. Wat de termijnen voor autohuur in Oostenrijk betreft zijn er vele opties. SIXT biedt lange termijn verhuur, maar er is natuurlijk ook eendagshuur. Als je boekbare extra’s nodig hebt, kun je kiezen voor een kinderstoel, extra bestuurder, of navigatie.

Beste plekken om te bezoeken in Oostenrijk

  • Wenen: Oostenrijk is beroemd om zijn rijke historie en interessante cultuur. De beste plek om hiermee kennis te maken, is in de hoofdstad Wenen. Bezoek bijvoorbeeld het Kunsthistorisch Museum of het beroemde Slot Belvedère.
  • Innsbruck: deze stad bevindt zich middenin de Oostenrijkse bergen, en biedt een bijzondere combinatie van oude en moderne architectuur. Enkele van de hoogtepunten van een bezoek aan Innsbruck zijn de Hofburg en de Alpenzoo.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties