Bulgarije

Een auto huren in Bulgarije

Voor een veelzijdige reis waarin je zelf je route bepaalt is een huurauto ideaal. In Bulgarije heeft SIXT vestigingen op handige en belangrijke locaties zoals de luchthaven Sofia en Plovdiv, aan de kust in Boergas of in hartje centrum in Sofia. Van de gezellige hoofdstad tot het Rila-gebergte en de leuke steden en stranden aan de Zwarte Zee: met je huurauto kun je alles uit je reis halen. Bij SIXT huur je al tegen een voordelig tarief luxe, nieuwe voertuigen van mooie merken. Kies bijvoorbeeld een luxe sedan of een robuuste SUV voor een comfortabele reis. Onze Engelstalige medewerkers helpen je veilig en snel de weg op.

bulgaria country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Bulgarije

SIXT diensten in Bulgarije

Een auto huren in Bulgarije is eenvoudig en kan al vanaf eendagshuur voor een snelle zakelijke afspraak, maar ook voor wekelijks verhuur of langetermijn verhuur kun je bij ons terecht. We hebben een uitgebreid wagenpark klaarstaan met topmerken zoals BMW en Volkswagen. Van sedan tot SUV en stationwagen: jouw perfecte auto zit er sowieso bij. Om je reservering af te maken boek je eenvoudig handige extra's bij zoals een extra bestuurder of winteruitrustig voor een veilige en complete vakantie.

Beste plekken om te bezoeken in Bulgarije

  • Sofia: Hoofdstad Sofia is met z'n mooie architectuur en gezellige parken en terrassen absoluut de moeite waard. De stad heeft een rijke historie die teruggaat tot de oudheid, maar je vindt ook invloeden uit de Ottomaanse tijd en recentere communistische elementen terug. Er zijn volop bezienswaardigheden zoals musea, kerken en kathedralen. 
  • Plovdiv: Plovdiv is een sfeervolle stad met oude karakteristieke kenmerken, leuke terrassen en winkels. De stad heeft een mooi historische centrum met een akropolis en heeft zelfs een oud Romeins amfitheater.
  • Nationaal park Rila: Ook voor prachtige natuur kun je in Bulgarije terecht. Het natuurpark van Rila is het grootste nationale park van het land, en is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf Sofia. In het natuurgebied vind je onder andere de zeven gletsjermeren en de hoogste berg van de Balkan, de Musala.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties