Auto huren in Sofia

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Meest populair in Sofia

*De prijzen zijn berekend op 20.03.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Sofia Luchthaven T2, beginnend op 27.03.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Sofia

Auto huren Sofia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Sofia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Maak kennis met de stad Sofia en kies voor een huurauto van autoverhuur SIXT. Op deze wijze kunt u alle mooie plaatsjes in en rond de stad eenvoudig bereiken. U bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt precies zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf wilt.
Goedkoop een auto huren in Sofia

Goedkoop een auto huren in Sofia

Met Sixt autoverhuur is het mogelijk om een auto te huren in de stad Sofia voor een scherpe prijs. Wanneer u met het vliegtuig reist, komt u hoogstwaarschijnlijk aan op de enige luchthaven van de hoofdstad van Bulgarije. Sofia Airport (SOF) ligt op slechts 5 km van het centrum van de stad. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Sofia, kunt u zowel van de stad zelf als van haar omgeving genieten. U kunt bij het reserveren precies aangeven welke categorie auto uw voorkeur heeft. Wij kunnen geen specifiek type garanderen, maar u krijgt altijd een auto tot uw beschikking die binnen deze categorie valt. Gaat u voor een sportauto, een luxe model of een trendy cabrio?
Wat u niet mag missen in deze stad

Wat u niet mag missen in deze stad

Een bezienswaardigheid waar u beslist niet omheen kunt, is de Alexander Nevski Kathedraal. Deze schitterende Bulgaars-orthodoxe kathedraal is aan het begin van de 20e eeuw gebouwd ter ere van de Russische soldaten die vielen in de Russisch-Turkse oorlog. Het imposante gebouw heeft een oppervlakte van 3170 m² en biedt plaats aan zo'n 5000 personen. Ook het Nationaal Theater Ivan Vazov is een bezoekje waard. Zowel de binnen- als de buitenzijde van het gebouw zijn schitterend ontworpen. Er zijn ook vandaag de dag nog voorstellingen te zien. De Kerk van Bojana staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het oudste deel van dit gebouw is reeds in de 11e eeuw gebouwd.
De omgeving van Sofia ontdekken met een auto van Sixt

De omgeving van Sofia ontdekken met een auto van Sixt

Sofia leent zich bij uitstek voor een aantal tripjes in de omgeving, zowel in de winter als in de zomer. Met een huurauto uit Sofia zijn de hellingen van Vitosha binnen bereik om te skiën of te genieten van een après-ski in het zonnetje. Ten noordoosten van de stad vindt u Kremikovski, een klein schilderachtig dorpje. Het schitterende Georgiklooster dateert uit de 16e eeuw. Boven de ingang van het klooster zult u een afbeelding zien van de heilige gezeten op een bankje in de vorm van een draak. Door te kiezen van onze autoverhuur in Sofia zijn ook deze unieke plaatsjes gemakkelijk bereikbaar.
Show more
Handige weetjes voor huren in Sofia
One-way huur:
Als je bij ons een vakantieauto huurt, dan weet je op voorhand waaraan je je kunt verwachten. Alle huurvoorwaarden worden op voorhand vastgesteld en er komen nooit verborgen kosten bij.
Autoverhuur zonder creditcard in Sofia:
Huur een auto in Sofia bij SIXT met je creditcard. Wij zullen geen extra kosten aanrekenen en dit is omdat wij geen cash of andere bankkaarten aanvaarden.
Maak je auto compleet met onze boekbare extra's:
Optimaliseer je auto dankzij kinderstoelen, GPS-systeem en de extra bestuurder mogelijkheid. Je bekomt bij ons ook gerust de nodige dekkingspakketten.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 500 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Service tijdens en na de huur
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Sofia
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Sofia?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Sofia?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Sofia?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Sofia?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Sofia?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?