Sofia

Auto huren Sofia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Maak kennis met de stad Sofia en kies voor een huurauto van autoverhuur SIXT. Op deze wijze kunt u alle mooie plaatsjes in en rond de stad eenvoudig bereiken. U bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt precies zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf wilt.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Sofia

Met Sixt autoverhuur is het mogelijk om een auto te huren in de stad Sofia voor een scherpe prijs. Wanneer u met het vliegtuig reist, komt u hoogstwaarschijnlijk aan op de enige luchthaven van de hoofdstad van Bulgarije. Sofia Airport (SOF) ligt op slechts 5 km van het centrum van de stad. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Sofia, kunt u zowel van de stad zelf als van haar omgeving genieten. U kunt bij het reserveren precies aangeven welke categorie auto uw voorkeur heeft. Wij kunnen geen specifiek type garanderen, maar u krijgt altijd een auto tot uw beschikking die binnen deze categorie valt. Gaat u voor een sportauto, een luxe model of een trendy cabrio?

Bekijk meer Bekijk minder
Wat u niet mag missen in deze stad

Wat u niet mag missen in deze stad

Een bezienswaardigheid waar u beslist niet omheen kunt, is de Alexander Nevski Kathedraal. Deze schitterende Bulgaars-orthodoxe kathedraal is aan het begin van de 20e eeuw gebouwd ter ere van de Russische soldaten die vielen in de Russisch-Turkse oorlog. Het imposante gebouw heeft een oppervlakte van 3170 m² en biedt plaats aan zo'n 5000 personen. Ook het Nationaal Theater Ivan Vazov is een bezoekje waard. Zowel de binnen- als de buitenzijde van het gebouw zijn schitterend ontworpen. Er zijn ook vandaag de dag nog voorstellingen te zien. De Kerk van Bojana staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het oudste deel van dit gebouw is reeds in de 11e eeuw gebouwd.

De omgeving van Sofia ontdekken met een auto van Sixt

De omgeving van Sofia ontdekken met een auto van Sixt

Sofia leent zich bij uitstek voor een aantal tripjes in de omgeving, zowel in de winter als in de zomer. Met een huurauto uit Sofia zijn de hellingen van Vitosha binnen bereik om te skiën of te genieten van een après-ski in het zonnetje. Ten noordoosten van de stad vindt u Kremikovski, een klein schilderachtig dorpje. Het schitterende Georgiklooster dateert uit de 16e eeuw. Boven de ingang van het klooster zult u een afbeelding zien van de heilige gezeten op een bankje in de vorm van een draak. Door te kiezen van onze autoverhuur in Sofia zijn ook deze unieke plaatsjes gemakkelijk bereikbaar.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties