Golden Sands

Auto huren Golden Sands – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bulgarije is meestal niet het eerste vakantie land waar men aan denkt, maar SIXT autoverhuur maakt het wel heel gemakkelijk om een rustige vakantie in Golden Sands, Bulgarije te hebben. Wereldwijd kunt u een auto huren die gemiddeld nog geen 6 maanden oud is en kunt u kosteloos annuleren en omboeken.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Golden Sands Bulgarije

Voor elk soort reiziger biedt onze autoverhuur in Goldens Sands een auto. Van compacte auto's tot grote SUV's, de mogelijkheden zijn eindeloos. Standaard geïntegreerde navigatie is gratis, zo kunt u gemakkelijk van punt A naar punt B komen via de snelste weg. En hoeft u nooit te verdwalen. Daarnaast biedt Sixt exclusieve auto's, zodat u altijd de beste auto tot uw beschikking heeft.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Golden Sands

Een auto huren in Golden Sands

Naar Golden Sands met het vliegtuig kunt u het beste in de nabijgelegen plaats Varna (VAR) aankomen. Met de bus bent u binnen een half uur in Golden Sands waar u de huurauto kunt ophalen. Na het ophalen van uw auto kunt u naar één van de vele hotels aan de kust gaan. De mogelijkheden verschillen van chique hotels tot Bulgaarse appartementen waar de Bulgaarse cultuur nog goed te zien is. Het is mogelijk om de auto 24 uur per dag op te halen of terug te brengen bij de autoverhuur in Golden Sands. Naast het mooie landschap waar u met een auto doorheen kan rijden, zijn er nog meer voordelen. Het openbare vervoer in Bulgarije is niet altijd even betrouwbaar, met een auto bent u altijd op tijd bij uw plek van bestemming.

Bestemmingen in de buurt met een huurauto in Golden Sands

Bestemmingen in de buurt met een huurauto in Golden Sands

De badplaats Varna bevindt zich op 30 minuten rijden van Golden Sands. Dit is niet alleen één van de beste badplaatsen van Bulgarije, maar staat ook nog bekend om zijn mooie binnenstad met oude Bulgaarse architectuur. Op een afstand van ongeveer 3 uur rijden door het adembenemende landschap ligt Veliko Tarnovo, de voormalige hoofdstad van Bulgarije. De stad is gebouwd op een bergachtig landschap en heeft een geschiedenis die tot 5000 jaar terug gaat. Hier kunt u de echte Bulgaarse cultuur proeven. En van een geweldig uitzicht genieten, tijdens uw autorit naar Veliko Tarnovo en tijdens uw verblijf. Door goedkoop een auto te huren in Golden Sands kunt u heel Bulgarije per auto ontdekken!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties