Burgas Luchthaven

Burgas Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Burgas Airport, 8000 Burgas

GDS-Code: BOJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

09:00 - 20:00

Vakanties:

09:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Burgas Luchthaven

Voordelige autoverhuur op Bourgas Luchthaven vindt u bij Sixt

Sixt garandeert u een ontspannen en indrukwekkend verblijf in Bourgas als u kiest voor een auto huren bij Bourgas Luchthaven (BOJ). Onze klantvriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar op het verhuurstation bij het Bulgaarse vliegveld om u te voorzien van een voordelige huurauto van nog geen half jaar oud. U kunt een auto huren met extra opties als navigatie, babyzitje, extra bestuurder en bescherming tegen diefstal en schade. Bourgas is de in grootte vierde stad van Bulgarije, waar u met een huurauto zonder stress en doelgericht kun cruisen.

Bekijk meer Bekijk minder
Profiteer van goedkoop een auto huren bij Bourgas Luchthaven

Profiteer van goedkoop een auto huren bij Bourgas Luchthaven

Sixt autoverhuur biedt een breed spectrum aan voertuigcategorieën voor elk budget en elke wens. Niet alleen compacte stadsauto's, luxe auto's en ruime SUV's en stationwagens, maar ook snelle sportauto's en sportieve cabrio's. Als u met een groot gezin of vriendengroep op Bourgas Luchthaven aankomt, kan veelal ook worden gekozen voor een personenbusje. In het auto aanbod zijn de merken Peugeot, Opel, Renault, Chevrolet en VW vertegenwoordigd. Als u over ruw terrein wilt rijden, is een Hummer een goede optie. De keuze is het breedst als u vooraf via onze website of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) een auto reserveert. Dankzij onze prijsvergelijking kunt u dan bovendien goedkoop een auto huren bij Bourgas Luchthaven. U mag natuurlijk ook gewoon binnenlopen bij onze autoverhuur op het vliegveld, die 365 dagen van het jaar open is. Als extra wordt een 24-uurs ophaal- en inleverservice aangeboden tegen een bescheiden vergoeding.

Een droomvakantie in Bourgas met een auto huren

Een droomvakantie in Bourgas met een auto huren

Bourgas Luchthaven staat ook bekend als Sarafova Airport. Het is gelegen nabij de pittoreske baai van Bourgas, aan de oostkust van Bulgarije en de Zwarte Zee. De luchthaven verwerkt ongeveer twee miljoen passagiers per jaar. Sixt autoverhuur is gunstig gelegen in de aankomsthal op de luchthaven. Vanaf de hoofdingang van de terminal ligt de verhuurbalie aan uw linkerzijde. Met een huurauto zijn alle interessante culturele bezienswaardigheden op rijafstand. U bent hierdoor in staat om de Romeinse baden van Aqua Calidae te zien, evenals de historische forten uit die tijd en de prachtige meren en stranden langs de Zwarte Zeekust.