Varna Luchthaven

Varna Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Int. Airport, Arrivals Hall 1, 9000 Varna

GDS-Code: VAR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

09:00 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Varna Luchthaven

Ontdek de Bulgaarse kust met een huurauto van Varna Luchthaven

Als u arriveert op Varna luchthaven (VAR) zult u ongetwijfeld een doel hebben met uw bezoek aan de derde stad van Bulgarije. Of u nou voor zaken komt of wilt genieten van een mooie vakantie aan de Zwarte Zee, met onze autoverhuur bent u verzekerd van vrijheid, gemak en efficiëntie. Sixt autoverhuur heeft een balie in de luchthaven en eveneens in het Golden Sands International Hotel in de binnenstad. Bij Sixt kunt u kiezen uit moderne en goed onderhouden SUV's, sportwagens, cabrio's, auto's en stationwagens. Heeft u speciale wensen zoals een kinderzitje of heeft u een auto met winterbanden nodig? Sixt regelt het voor u.

Bekijk meer Bekijk minder
Varna en zijn mooie omgeving

Varna en zijn mooie omgeving

Varna is een mooie stad met een rijke historie en een aantal interessante bezienswaardigheden. Wist u dat in dit gebied de oudste gouden sieraden ter wereld gevonden zijn? Deze streek is in handen geweest van de Thraciërs, de Grieken, Romeinen, Bulgaren en Ottomanen. In de Romeinse Thermen en het Archeologisch Museum komt de geschiedenis tot leven. De Theokotos-kathedraal is een lust voor het oog en voor ontspanning kunt u naar de lokale dierentuin, de botanische tuinen of het Dolfinarium. Uiteraard is een bezoek aan deze streek niet compleet zonder wandeling over de mooie stranden van de Zwarte Zee, dat niet voor niets de Bulgaarse rivièra wordt genoemd.

Goedkoop een auto huren te Varna Luchthaven

Goedkoop een auto huren te Varna Luchthaven

Sixt autoverhuur heeft voor u een goed onderhouden huurauto tegen een aantrekkelijke prijs. Een auto huren bij Varna Luchthaven geeft u de vrijheid en het comfort om van uw verblijf in Varna een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u nu een auto huren of wenst u extra informatie, belt u dan van 09.00 - 21.00 uur met het lokale nummer +359-52-599490. U kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent.