Varna

Auto huren Varna – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Varna is een van de belangrijkste havensteden van Bulgarije, gelegen aan de Zwarte Zee. Wie deze stad wil ontdekken, kan het beste kiezen voor een huurauto van SIXT autoverhuur. Met dit vervoersmiddel ligt niet alleen de hele stad, maar ook de omgeving binnen handbereik.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Varna

Wanneer u ervoor kiest om bij Sixt een auto te huren in Varna, weet u niet alleen zeker dat de prijs goed is, maar ook dat de auto in prima staat verkeerd, iets waar u bij een plaatselijk autoverhuurbedrijf in het buitenland altijd naar zult moeten gissen. Onze auto's zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en krijgen regelmatig een beurt, zodat zij in een goede conditie verkeren. Reist u met kinderen? Vraag dan bij de autoverhuur zeker naar de regels rondom kinder- en of babyzitjes. De verkeersborden in Bulgarije zijn grotendeels gelijk aan die in Nederland.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een auto van de autoverhuur Varna ontdekken

Met een auto van de autoverhuur Varna ontdekken

De pittoreske havenstad Varna is een echte winkelstad. Wie op zoek is naar een keur aan boetiekjes kan terecht in het winkelcentrum Grand Mall Varna. Natuurlijk heeft ook Varna een prachtig strand met de veelbelovende naam Goudstrand, maar wie andere interesses heeft, zal zeker niet teleurgesteld worden door de oude Hemelvaartskathedraal, ook wel de Dormition van the Theotokos Kathedraal. Het interieur is helemaal in de orthodoxe stijl ontworpen en zal u zeker even de adem benemen. Verder is Varna nog een dolfinarium en een natuurhistorisch museum rijk. Door een auto te huren kunt u al deze plaatsen gemakkelijk bereiken. Houd er wel rekening mee dat er voor parkeren in blauwe of groene zones een parkeerkaart aanwezig dient te zijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties