Zonnestrand

Auto huren in Zonnestrand: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Dankzij SIXT autoverhuur in Zonnestrand/Sunny Beach kunt u snel en gemakkelijk op weg. Het uitgebreide aanbod met huurwagens maakt het mogelijk om aan ieders wensen te voldoen. Bent u op zoek naar een luxe auto, zoals een BMW of Audi? Dan hebben wij deze voor u klaar staan. Ook wanneer u minder te besteden heeft is goedkoop een auto huren in Zonnestrand mogelijk. Op die manier bieden we iedereen een fijne reiservaring.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Sunny Beach/Zonnestrand

Sixt zorgt ervoor dat u eenvoudig uw gehuurde auto kunt ophalen. Wat voor u wel zo handig is, is dat u de vrijheid heeft om een keuze te maken uit een van onze ophaalpunten. Wanneer u geland bent met het vliegtuig kan onze ophaalservice bij Bourgas Airport (BOJ) uitkomst bieden. Vanuit hier hoeft u maar 30 minuten te rijden om aan te komen in het zonnige Zonnestrand. Ook in de badplaats zelf kunt u een auto huren. Net als bij onze ophaalservice op het vliegveld kunt u 24 uur per dag terecht bij het Holiday Fort Club Hotel. Wanneer u zich dichter bij Hotel Globus bevindt, kunt u hier tijdens openingstijden net zo eenvoudig uw auto ophalen of retourneren.

Bekijk meer Bekijk minder
Een huurauto in Sunny Beach voor iedereen

Een huurauto in Sunny Beach voor iedereen

Voor wat voor reden u ook naar Sunny Beach reist, bij Sixt autoverhuur vindt u een geschikte auto. Bent u voor zaken in de stad en heeft u een luxe auto nodig? Wij maken het voor u mogelijk. Ook voor een vakantie met het hele gezin hebben we geschikte modellen klaarstaan. U kunt zelfs kiezen voor een baby- of kinderzitje. Wie nog wat extra laadruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld een verhuizing of evenement, kan gemakkelijk een busje huren. Bent u niet bekend met Bulgarije? Kies dan voor een auto met navigatie om gemakkelijk uw eigen weg te vinden. Let wel op dat we u een voertuigcategorie kunnen garanderen, maar dat een specifieke auto niet vooraf al beloofd kan worden.

Sunny Beach ontdekken met een huurauto

Sunny Beach ontdekken met een huurauto

Onze autoverhuur maakt het mogelijk Sunny Beach en de omgeving eenvoudig en snel te verkennen. Op de boulevard vindt u gezellige terrasjes en winkeltjes, waar u een hele dag kunt vertoeven. Vanuit hier heeft u al uitzicht op het zandstrand waar u kunt luieren op een ligbedje of kunt zwemmen in de verkoelende zee. Voor een cultureel uitstapje hoeft u maar een kwartier te rijden naar het oude vissersdorpje Nessebar, dat al jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Dankzij Sixt autoverhuur heeft u de vrijheid om Sunny Beach op uw eigen tempo te ontdekken!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties