Antwerpen

Antwerpen AUTOVERHUUR

adres

Vosseschijn Straat 11, 2030 Anvers

GDS-Code: ANR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:00

ZA:

08:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Antwerpen auto huren

Maak je klaar voor je trip naar Antwerpen en huur een auto in Antwerpen. Onze vestiging in Antwerpen is ideaal voor de reiziger die van comfort houdt. Je kunt je auto 24 uur per dag terugbrengen. En bij onze vestiging in Antwerpen kun je kiezen uit een groot aanbod auto’s. Denk aan een gezinswagen, een busje, een cabrio of luxe- en sportmodellen. Tot slot kun je altijd rekenen op onze extra’s. Heb je een gps nodig? Of een kinderstoeltje? Reserveer ze er bij voor een complete reis.

SIXT-vestiging in Antwerpen

De SIXT-vestiging in Antwerpen is makkelijk te bereiken. Neem de E19 vanuit Brussel richting Breda, afrit Merksem. Vanuit Breda pak je dezelfde afrit. Ga hier drie kruispunten lang rechtdoor. Bij het vierde kruispunt zie je ProfileTyrecenter/ABS. Aan de rechterkant zie je onze vestiging. Als je met de bus reist, is onze vestiging te vinden via bus 31, 74,75 of 76 richting Merksem Ekeren Kapellen. Stap uit bij het Kinepolis bioscoopcomplex. Met de tram vertrek je vanaf Antwerpen Centraal met tram 6. Stap uit bij het Kinepolis bioscoopcomplex. Je kunt je SIXT-auto 24/7 retourneren.

Ontdek Antwerpen met je huurauto

Ontdek Antwerpen bij het begin, het Centraal station, en loop vervolgens door naar het historisch centrum. Het Centraal station is een knap stukje architectuur en wordt gezien als een van de mooiste stations ter wereld. In het historisch centrum raden we je aan de Grote Markt, het Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis te bezoeken.