België

Huur een auto in België bij SIXT

Huur een auto in België bij SIXT en je kan rekenen op service en betaalbare luxe met de keuze uit een vloot vol nieuwe, premium klasse huurauto’s voor economy prijzen. Met SIXT vestigingen door heel Vlaanderen en Wallonië vind je jouw ideale huurauto in bestemmingen van Brugge tot Brussel, Luik tot Leuven, Antwerpen tot Namen. Hou je van zekerheid dan kies je voor een gegarandeerd model, met een geluksauto laat je je verrassen. Compacte modellen zijn ideaal voor stedentrips zodat je makkelijk de weg vindt door nauwe steegjes en parkeren geen uitdaging is. De luxe, ruime sedans en personenbusjes bieden plek voor meer passagiers en bagage.

belgium country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in België

SIXT diensten in België

SIXT biedt je in België een grote variatie aan huurauto’s voor een korte of lange periode. Zie je jezelf al door de Ardennen rijden in een cabrio, dan ben je hier aan het juiste adres. Reis flexibel en rij in stijl met een Audi, BMW of Mercedes Benz in nieuwe modellen van sedans tot stationwagens. Met elektrisch rij je extra duurzaam, een automaat maakt het je makkelijk en voor de lange afstanden kan je kiezen voor diesel. Weekendverhuur of een uitgebreide trip met langetermijn verhuur, sluit verdwalen uit en boek GPS extra bij.

Beste plekken om te bezoeken in België

  • Antwerpen: deze veelzijdige stad heeft ontzettend veel te bieden vol musea, een rijk aanbod aan winkels en indrukwekkende architectuur. Bekend als echte modestad is shoppen hier een must, net als een bezoekje aan MoMu Antwerp. Ga op antiekjacht op de zondagse Vogelenmarkt of bekijk eens een bierbrouwerij van binnen.
  • Brugge: de perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg is het Venetië van België met de kronkelige grachten, historische panden en heerlijk eten. Het centrum is zelfs benoemd tot UNESCO erfgoed en het beklimmen van de 366 stappen van de Halletoren wordt beloond met het beste uitzicht over de stad.
  • Brussel: geniet van bier, mosselen en friet in een van de cafés rondom de Grote Markt in het bruisende Brussel, en als toetje haal je een wafel. Toer door de stad van Atomium naar de Botanische tuinen, het Koninklijk Paleis naar het Magritte Museum. Brussels kant is een begrip, een goede tip voor een souvenir, en een trip Brussel is nooit compleet zonder chocola.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties