Brussel-Zuid Station

Brussel-Zuid Station AUTOVERHUUR

adres

Gare du Midi, Pl. Victor Horta, 1060 Bruxelles

GDS-Code: BRU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:00

Vakanties:

07:30 - 22:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brussel-Zuid Station

Brussel Zuid Station auto huren

Een auto huren in Brussel Zuid bij SIXT staat voor snel reserveren met een vriendelijke service. SIXT heeft een ruime vloot eersteklas auto’s met luxe sedans, stoere SUV’s en elektrische auto’s, inclusief automaat. Voor meer passagiers of veel baggage boek je een stationwagen, of personenbusje, met extra ruimte. Geniet met mooi weer van een sportieve cabrio of navigeer de nauwe steegjes en kaap krappe parkeerplekken met de comfortabele, super compacte auto’s. Voorkom verdwalen en boek GPS extra bij, en met 24 uur terugbrengen haal je het maximale uit je huurauto.

SIXT vestiging Brussel Zuid Station

Verlaat via de uitgang 'Place Horta' het treinstation en steek het plein over naar Q Park. Ga met de lift naar niveau -4 en volg de SIXT borden naar onze parkeerplaatsen. Om de wagen terug te brengen, rij naar Q Park niveau -4 . De sleutel lever je in bij een SIXT medewerker, bij ons kantoor of laat die achter in onze key box in het treinstation. Volg de borden met 'SIXT Office' en neem de lift naar niveau 0. Steek de 'Place Horta' over en naar het Brussel Zuid treinstation, waar je ons kantoor en onze key box vindt aan de rechterkant.

Ontdek Brussel met jouw huurauto

Brussel is een geweldige stad voor culinaire and culturele hoogtepunten, die vanaf autoverhuur Brussel Zuid Station makkelijk te bereiken zijn. Ga lekker mosselen eten op de Grote Markt, loop de Kunstberg op voor de mooiste musea, vol historie en moderne kunst, of breng een bezoekje aan het Europees Parlement. Zoetekauwen worden extra verwend in de Belgian Chocolate Village.