Brussel (Woluwe)

Brussel (Woluwe) AUTOVERHUUR

adres

Leuvensesteenweg 36, 1932 Zaventem

GDS-Code: BRU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

08:00 - 13:00

Extra informatie Buiten openingstijden

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brussel (Woluwe)

Auto huren bij SIXT Brussel Woluwe

Een auto huren in Brussel Woluwe doe je makkelijk en snel bij SIXT. Met een van de compactere modellen huurauto’s rij je comfortabel door de stad en kan je overal parkeren. Rij duurzaam met een elektrische auto of ga voor gemak met een automaat. Geniet met mooi weer van het uitzicht vanuit een cabrio, verken de omgeving in een luxe SUV en vervoer je bagage in een ruime stationwagen. Boek handige extra’s als een GPS bij en het avontuur kan beginnen. Er is tenslotte zoveel te ontdekken in het bruisende Brussel.

SIXT's locatie op Brussel Woluwe

Volg vanaf de Brusselse ring, op de kruising met de E40 de richting Brussel. Neem de afslag 20 (Kraainem) en hou hier links aan. Volg de weg nog 800m tot de verhuurlocatie aan je rechterkant. SIXT Brussel Woluwe is bereikbaar met openbaar vervoer met buslijnen 318, 351, 358, 410 en 554, halte Harenheide. De parkeerplaatsen vind je aan de voorzijde van de verhuurlocatie. Je kan ieder gewenst moment je auto terugbrengen, 24/7 ophalen is beschikbaar op aanvraag.

Ontdek Brussel met jouw huurauto

Brussel Woluwe is een wijk gelegen dicht bij het centrum van Brussel. Shoppen doe je hier in het overdekte winkelcentrum van Woluwe, een frisse neus haal je in het unieke George Henripark of het historische Malou Park. Het centrum van Brussel ligt binnen handbereik, en voor een extra trip ben je zo de stad uit richting Leuven. Met een SIXT huurauto ben je zo mobiel, dat je niets hoeft te missen.