Autoverhuur
Antwerpen Luchthaven
Inklappen
BelgiŽ // Antwerpen // Antwerpen Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Antwerpen Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp BE +32-70225800
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: ANR
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 18:00
 
 24u inleveren

Auto huren Antwerpen Luchthaven

Auto huren Antwerpen luchthaven, een betrouwbare service(ANR). Sixt heeft nu de autoverhuur Antwerpen luchthaven service. Hiermee kunt u snel en eenvoudig over een huurauto beschikken. Op Antwerpen luchthaven vind u ons op de Luchthavenlei waar onze medewerkers van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar staan. Ophalen en terugkeer kan zelfs 24/7. Ook in de binnenstad van Antwerpen is Sixt vertegenwoordigd, u kunt ons vinden op de stadslocatie in de Vosseschijnstraat. U kunt ons altijd even bellen voordat u langs komt op telefoonnummer +32 70225800.

Auto huren Antwerpen Luchthaven, zo eenvoudig kan het zijn.

Een auto huren is echt niet ingewikkeld, zeker niet bij Sixt! Autoverhuur Antwerpen Luchthaven is namelijk zo geregeld. U kunt reserveren aan onze servicebalie, of u kunt ons bellen. Ook kunt u reserveren op de website of u maakt gebruik van de handige iPhone en BlackBerry app. De reservering laten regelen via uw reisbureau behoort ook tot de mogelijkheden. Wat zeker is, is dat u niet langer in de rij hoeft te staan. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de stad in kunt met uw luxe huurauto.

Antwerpen in Belgie, een mooie stad om met de auto te verkennen

Antwerpen is toch wel ťťn van de mooiste steden van Belgie. Zo dichtbij de Nederlandse grens, maar toch zo ontzettend anders. Kies voor de autoverhuur Antwerpen Luchthaven service en trek erop uit in uw huurauto. Bezoek de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Zoo of de Museum aan de Stroom. Laat u verrassen door de architectuur en de verscheidenheid van deze stad. Auto huren Antwerpen Luchthaven zorgt ervoor dat u zorgeloos en voordelig de weg op kunt in Belgie. Probeer het zelf en plaats nu uw reservering! Wij staan voor u klaar.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 18:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Antwerpen Luchthaven ANR Luchthavenlei 1 2100 Antwerp 51.189364, 4.450476 +32-70225800

Sixt verhuurstation Antwerpen Luchthaven ANR

Luchthavenlei 1
2100 Antwerp
 
Telefoon +32-70225800

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Meet & Greet Service:

Dit kantoor fungeert als een Meet and Greet locatie: een Sixt collega zal, op moment van boeking, aanwezig zijn om het huurcontract op te stellen en de sleutels van het Sixt voertuig te overhandigen. Onze balie bevindt zich in de aankomsthal, loodrecht tegenover de uitgang voor de passagiersvluchten. Indien u een huurwagen boekt voor dit kantoor, gelieve steeds volgende data te vermelden: vluchtnummer, adres, kredietkaart,emailadres en mobiel nummer. Bij vragen en/of opmerkingen, kan u ons steeds contacteren via ons hoofdkantoor in Antwerpen per tel: +32 70 22 58 00 of email: [email protected]


Sixt parking:

Als u aankomt bij de rotonde van het luchthavengebouw, kan u onmiddellijk rechts de hoofdparking inrijden. Hierop kan u een vrije parkeerplaats selecteren voor het parkeren van uw Sixt voertuig. De sleutel van de wagen kan u deponeren in de Sixt keybox, gesitueerd in de aankomsthal, naast de Sixt balie.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Gelieve de sleutel van het voertuig te deponeren in de Sixt keybox, links naast de Sixt balie.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice