Autoverhuur
Antwerpen
Inklappen
BelgiŽ // Antwerpen // Antwerpen
Gegevens wijzigen

Auto huren Antwerpen - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Vosseschijn Straat 11
  2030 Anvers BE +32-70225800
 
Type station: Stad
GDS-code: ANRC01
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00
 
 24u inleveren

Goedkoop een auto huren in Antwerpen: snel en makkelijk de weg op

Dankzij Sixt autoverhuur in Antwerpen kunt u zorgeloos een auto ophalen wanneer u dat past. U kiest geen specifieke wagen, maar selecteert een wagen uit een bepaalde categorie, zodat u steeds een geschikte auto vindt voor uw reis. Of u nu kiest voor een gezinswagen, een busje of een cabrio, bij onze autoverhuur locatie in Antwerpen staat er steeds een betrouwbare wagen voor u klaar. Met de 24 uur service en een ruime parking vlak voor de deur bent u bovendien snel en makkelijk de weg op. Contact opnemen doet u telefonisch of online, via smartphone, tablet of computer. In enkele klikken maakt u een reservatie, zodat uw auto voor u klaarstaat wanneer u dat wil. Met de klantgerichte aanpak geniet u zorgeloos van een comfortabele rit met een huurauto uit Antwerpen.

Antwerpen verkennen: shoppen en heerlijk relaxen

Door het handige parkeersysyteem van de stad ziet u zo waar er nog parkeerplaats beschikbaar is voor uw huurauto uit Antwerpen. De grote borden staan langs alle invalswegen en gidsen u naar parkeergarages in het centrum van de stad. Daarna kunt u genieten van een dagje Antwerpen stad! De boeiende metropool staat bekend om zijn vele musea, zoals het Diamantmuseum en het Rubenshuis. Ook shopfanaten komen er aan hun trekken met de grote winkelstraat Meir, waar u de meeste bekende winkels vindt. En of u nu voor cultuur of mode gaat, met Sixt autoverhuur bent u steeds verzekerd van een uitstekende service tegen de beste prijs.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Antwerpen ANRC01 Vosseschijn Straat 11 2030 Anvers 51.244684, 4.412813 +32-70225800

Sixt verhuurstation Antwerpen ANRC01

Vosseschijn Straat 11
2030 Anvers
 
Telefoon +32-70225800

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Auto:

U neemt de autosnelweg E19 vanuit Brussel richting Breda (afrit 1: Merksem) of vanuit Breda richting Brussel (afrit: Merksem) en gaat rechtsaf op de afrit. U rijdt de volgende 3 kruispunten rechtdoor (rechts gelegen ziet u het Kinepolis bioscoopcomplex) en u arriveert opnieuw aan een kruispunt. Schuin links voor u ziet u ProfileTyrecenter / ABS. Aan de rechterzijde vind u de Sixt Rent a Car ingang en parking.


Tram:

Indien u vanuit Antwerpen Centrum komt, kan u onder Antwerpen Centraal Station tram 6 nehmen en afstappen op de eindhalte bij het Kinepolis bioscoopcomplex. Recht voor u ziet u dan VW Beerens garage en op 150 m, kijkend naar de rechterkant, ziet u Profile Tyrecenter / ABS. Aan de rechterzijde vind u de Sixt Rent a Car ingang en parking.


Bus:

Vanuit Antwerpen Centrum kan u op de Franklin Rooseveltplaats de bussen 31, 74,75 of 76 ( bestemming: Merksem Ekeren Kapellen) gebruiken en afstappen bij het Kinepolis bioscoopcomplex. Aan de linkerzijde ziet u dan VW Beerens garage en op 150 m, recht vooruitkijkend, ziet u Profile Tyrecenter / ABS. Aan de rechterzijde vind u de Sixt Rent a Car ingang en parking.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Overdracht op de vestiging

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Indien u de huurwagen wenst in te leveren buiten de openingstijden, gelieve de huurwagen op onze parking (ruimte voor Sixt ingang) te plaatsen en de sleutel in de Sixt keybox (links naast de ingang) te deponeren.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice